2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست

وایییی چه زندگیه سختی!! 

دوس دختر داره! خب بیخیال توام عشق خودتو بکن‌

میفهمی‌چی میگم؟ از لحاظ مالی کاملا ساپورتت‌میکنه؟

وقتی شوهرت هیچ اهمیتی‌نمیده به با شما بودن توام‌نده !

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرمن یه کاری کن برو.این که نشد زندگی.یه جاهایی وجود همسرواقعا لازمه.

چکار کنم وقتی منو نمیبره.وقتی وکالت نمیده مم‌خروج کنم.یه بارم وکالتی داد به داداشش برا ۳ماه رفتم.سر دوماه منو فرستاد گفت برو.دیگه بسته همین دوماه دیدنی

فک میکنی توخارج برطرف کردن نیاز جنسی کاری داشته باشه

منظورم همین بود.غیرمستقیم گفتم.مشکلی نداری بااین مسئله؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
چکار کنم وقتی منو نمیبره.وقتی وکالت نمیده مم‌خروج کنم.یه بارم وکالتی داد به داداشش برا ۳ماه رفتم.سر ...

عجیبه رفتارهاش.اینجوری خیلی اذیت میشی.🙁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره    

اووووف!!!!خیلی سخته.آدم ازدواج میکنه که ازتنهایی دربیاد.

وایییی چه زندگیه سختی!!  دوس دختر داره! خب بیخیال توام عشق خودتو بکن‌ میفهمی‌چی میگم؟ از لحاظ ...

اره از لحاظ مالی چیز کم نمیزاره.هردفعه پول بخام‌میریزه.ولی از نظر احساسی عاطفی اصلا.حتی تو چتا هم بهم محبت نمیکنه.میگه تو کاری بامن نداشته باش خرجتو میدم زندگیتو بکن.خودش ک نیستن ولی خونوادش خیلی اذیتم میکنن.بعد از نگاه های هیز مردای فامیل خسته شدم نسبت به خودم  .تاحالا فکر خیانت بهش نیفتادم.ولی خیلی نگاه ها دنبالمه بخاطر شرایطی ک دارم.تنهام ماشینو خونه هم دارم همه میخان باهام باشن در عذابم  

اره از لحاظ مالی چیز کم نمیزاره.هردفعه پول بخام‌میریزه.ولی از نظر احساسی عاطفی اصلا.حتی تو چتا هم به ...

بهش نمیگی اینطوره؟

آنان که به خدای ما میخندندباشد که روزی به روزگارشان گریه کنیم
منظورم همین بود.غیرمستقیم گفتم.مشکلی نداری بااین مسئله؟

ن مشکلی ندارم وقتی هیچ کاری از دستم نمیاد جز حرص خوردن.چکار کنم اخه.من اینور دنیا اون اونور دنیا.دیگه احساس میکنم بهش حسی‌ندارم