2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
اره چکارش میتونم کنم

ازش هی پول بگیرپولاتوبزارروهم طلاهاتوبفروش چیز دیگم داری بفروش جورکن ب اسم خودت خونه بخر وسلام جداشو

ک ب حمایتت خونوادتم نیازت نباشه

آنان که به خدای ما میخندندباشد که روزی به روزگارشان گریه کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگوبیاتوافقی جداشیم نصف اموالش بهت میرسه میتونی زندگیتوبکنی بچتم دسته خودته فک نمیکنم شوهرت ببرت ...

یه بار بهش گفتم میگه باشه جدا شو وکیل میگیرم طلاق بگیر.میگه بچمو نمیدم.بعدم من مهرم همش۱۴ تا سکه هس.نمیتونم باش زندگیمو بچرخونم.چیزیم بنام خودش نداره ک بمن برسه

ن مشکلی ندارم وقتی هیچ کاری از دستم نمیاد جز حرص خوردن.چکار کنم اخه.من اینور دنیا اون اونور دنیا.دیگ ...

الهی😢خب جداشی که بهتره.الانم فرقی با جدایی نداره وقتی هیچ وابستگی ندارید به هم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اره چکارش میتونم کنم

جداشو. اعصابت آروم میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
سعي كن به خودت برسي پيشرفت كني و واسه خودت ي كاري جور كني از اول اينطوري بود؟؟ از اول ازدواجتون مي ...

اصلا انگیزه هیچ کاری ندارم خستم بی هدف.هیچ توانی برام نمونده.ن ارادشو دارم ن انگیزه افسرده شدم.پسرمم خیلی شلوغو اذیت کنه.نمیتونم پی هیچ کاریو بگیرم

گفتم که نمیتونم جدابشم خونوادم نمیزارن بچه هم دارم.جدابشم بچمو ازم میگیره

بچه تا ۷ سالگی مال خودته.حمایت خانواده رو میخوای چیکار‌بچه نیستی که وابستشون باشی!!!