2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش خارج باشه خودش ایران

| مشاهده متن کامل بحث + 7137 بازدید | 241 پست
شرکت باربری ماشین سنگین اینا داره.خب خسته شدم از این وعض گاهی به سرم میزنه جدابشم همش ۲۳ سالمه خسته ...

پس چه جوری نیازهای جنسیتونو برطرف میکنید؟🤔مگه میشه یک مرد یک سال ارضانشه!؟باعقل جوردرنمیاد.یه کاری کن برو پیشش.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ره واقعا خیلی سخته منو نمیبره 

به نظرمن یه کاری کن برو.این که نشد زندگی.یه جاهایی وجود همسرواقعا لازمه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب چرا شما نمیری باهاش این که بیشتر سال رو نیست. کدوم کشوره؟ شغلش چیه؟ اصلا چطور همچین شرایط زند ...

اون موقع بچه بودم.و تو ازدواجم هیچ نقشی نداشتم.خونواده خودشون تصمیم گرفتن شوهرم دادن

۹ ساله ازدواج کردیم. یه پسر سه ونیم ساله.خب دیگه کارش اینجوریه ک نمیتونه زیاد بیاد درحد دوسالی یه ما ...

یعنی ۱۴ سالگی ازدواج کردید؟😓کل دوران جوانی که تنها بودی!!!😔😔😔

دوستي دارم همسرم كارش روي كشتي و دكل نفتي ه  چند ماه يه بار براي چند هفته مياد  ميگفت دي ...

منم عادت کردم  ب این سبک زندگی ولی بازم خیلی سخته.خیلی جوونم خیلی بی انگیزه شدم دل ب هیچی نمیدم اافسرده شدم انگار

چجوری قبول کردی؟؟ اگه پیگیر کارهات نیست که این زندگی نمیشه برات  باهاش صحبت کن دنبال کارات با ...

اون موقع کم سنو سال بودم وخونواده تصمیم گرفتن.فقط میگفتن وعضش خوبه.دیگه گفتن من فایده ای نداره نمیبره منو

هووو که نه.ولی دوس،دخترزیاد داره بهم میگه

چراجدانمیشی

میتونی دوبارازدواج کنی اززندگیت لذت ببری

این چ زندگی کردنه ک هیچ وقت ن خوشی ن ناراحتی ن درد ن زایمان هیچیت شوهرت پیشت نباشه

آنان که به خدای ما میخندندباشد که روزی به روزگارشان گریه کنیم
خوب اين ديگه چه زندگي متاهلي هست ؟ چرا از طلاق ميترسي شما الان هم فقط خودت هستي

از طلاق نمیترسم.حمایت کننده ای ندارم.بعدم یه بچه دارم.بعدخونوادمم تا اسم جدای میارم میکوبن سرم ک حتما یکیو زیر سر داری.چ میخای چ کم داری خونه داری ماشین داری خرجتو میده وعض خوب زندگی میکنی حقی ندازی اسم طلاق بیاری ابرومونو ببری