انگار فقط ملاک شاغل بودن مهمه،یا میان خونه بعد با تعجب میپرسن شاغل نیستی به ما گفتن شاغلی،خب من چکار کنم که تو شهرستانیم و برای رشته من کار نیست کارهای دیگه غیرمرتبط هم بابام اجازه نمیده،پس ما باید چکار کنیم نه کار داریم نه ازدواجمون جور میشه، خسته شدم دیگه بخدا از خانوادم خجالت میکشم
من خودمم خانه دارم حسرت شاغل بودن ب دلم موند،دوس ندارم ب قول این خانم مثلا منشی بشم یا مثلا تو شرکت کارگری کنم چون تو شهرستانم این کارا واس بعضی خونواده ها افت داره
من که نمیگم هرکی شاغله وزیر امور خارجه میاد خواستگاریش😂😂😂😂😂 ای خدا چرا قیمه هارو میریزین تو ما ...
ما هم وزیر نخواستیم یه ادم معمولی من اصلا جزو ملاکهام پول ماشین و خونه نیست حتی شغلشم برام مهم نیست میگم اخلاق میگم یه ادم با چهره معمولی نه زشت و نه زیبا به نظرت زیاده
یکی از نزدیکان منم نشسته تو یه شهر کوچیک میگه کار نیست خواستگار نیست.خدا شاهده کار براش جور کرد ...
عزیزم هرکسی با توجه به شرایط خودش حرف میزنه حتما پدر دیکتاتور نداشتی که حال منو بفهمی که بهت بگه برو هرکاری دوست داری بکن ولی تو این خونه نیا تو هم مجبور بشی هر چی گفت بگی چشم
درسته اونجا مخارج بالاس ولی ب مراتب درامدم بالاتره،واینک فقط شاغل بودن این نیس ک چقد درامد داشته باشی من دوست داشتم مثلا ی تومن درامد داشتم ولی ی نهاد دولتی استخدام بودم فقط برا جایگاه اجتماعیش میگم
آخه بحث دیگه هم هست اینکه ازدواج سنتی هم دیگه داره از بین میره
دقیقا و مشکل من هم همینه دیگه خواستگار سنتی وجود نداره و من و امثال منی که دنبال رابطه نبودیم الان دچار مشکلیم و حتی باید طعنه ها و کنایه های دیگرون رو که به ناحق زده میشه تحمل کنیم