2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 212 پست
آره واقعا دقیقا همینه

عزیزم من شغل داشتم میپرسیدن چرا استخدام نیستین

فکر کن

چرا رتبه تون پایینه

تازه طرف از نظر مالی کلی ادعاش میشد

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸

مردا خیلی نامرد شدن زن شاغل میخان ک نخاد خرجشو بدن و زندگیشون سریع جلو بره چون حقوق زنو بهر طریقی.شده خرج میکنن ولی پول خودشونو باهزار مکر و حیله ک پس انداز دوتامونه و فلان جمع میکنن .البته مقصر خود زن هس ک خودشو اذیت میکنه سرکار میره ک بعضی از مردا پررو شدن .وگرنه طبق قانون ازدواج مرد وظیفه خرج خونه و نفقه داره ِمنتها طرف میگه زن شاغل بگیرم 50 درصد جلو میفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد میدونی به همین خاطر از دیگرون به ناحق حرف بشنوی یعنی چی نمیدونی چقدر درمونده شدم چقدر داغونم چقد ...

دركت ميكنم عزيزم

من از ايران كه اومدم تو فاميل گفته بودن چون شوهر گيرش نيومده رفته😂

ولي جدي نگير مثل من تو هم به حماقتشون بخند دنبال زندگي و پيشرفت خودت باش

عزیزم من شغل داشتم میپرسیدن چرا استخدام نیستین فکر کن چرا رتبه تون پایینه تازه طرف از نظر مالی کل ...

کلا انگار این خواستگارا در هر صورت یه چیزی رو پیدا میکنند که از بالا به ما نگاه کنند

هزینه ها بالاست واقعا یه نفر نمیکشه با یه حقوق نمیشه پیشرفت کرد😢😢

باهات موافقم.متاسفانه ما خانوما همیشه سرجنگ داریم با آقایون.یعنی یه زوج که سرکار میرن و خیلی خوشبختن توی ایران وجود نداره؟همه مردا مفت خور شدن؟همه خانومها میرن از صب تاشب کار میکنن میارن میدن شوهر میخوره؟چقد تفکرات امروزی خراب شده.ازاول زندگی رو تبدیل به میدون جنگ میکنن.اینکه تامین مایحتاج زندگی به عهده مرده کاری باهاش ندارم،اما چی میشه یه زن به همسرش برای پیشرفت تو زندگی کمک کنه؟به کجای دنیا برمیخوره؟باهم درکنارهم برای آینده خودشون و بچه هاشون کارکنن.چرا همیشه به چیزای بدفکرمیکنیم؟مازوخیسم داریم مگه؟؟؟؟؟؟؟

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

شغلت چیه مگ

کارمند ی اداره ایم. درس خوندم استخدام شدم پارتی نداشتم

لایک نکنید پلیز ⚘️⚘️⚘️حال ما با دود و الکل جا نمی‌آید رفیق💔 زندگی کردن به عاشق‌ها نمی‌آید رفیق💔 روح ما آبستن یک عمر تنها بودن است💔 طفل حسرت نوشمان دنیا نمی‌آید رفیق 💔 دست هایت را خودت ها کن اگر یخ کرده‌اند💔 از لب معشوقه‌هامان ها نمی‌آید رفیق...💔

مردا خیلی نامرد شدن زن شاغل میخان ک نخاد خرجشو بدن و زندگیشون سریع جلو بره چون حقوق زنو بهر طریقی.شد ...

ديشب يك تاپيكي زده بود يك نفر كه تو عقد بود پرسيده بود بعده عروسي حقوقم رو خرج خونه كنم يا نه؟

براش نوشتم نصفشو پس انداز كن بقيه اش رو خرج چيزاي زنونه خودت كن فقط وقتي شوهرت لازم داشت ميدونستي ضروريه تو هم كمك مالي كن

دو سه تا از كاربرا اومدن بهم رسما فحش دادن

باهات موافقم.متاسفانه ما خانوما همیشه سرجنگ داریم با آقایون.یعنی یه زوج که سرکار میرن و خیلی خوشبختن ...

شما درست ميگي عزيزم

دوستمون داره ميگه تنها ملاكشون شاغل بودنه و ايشونم الان شرايط شغلي نداره

بچه ها هم گفتن اگه تنها ملاك مرد شغل و درآمد زنشه خب خوب نيست

واقعا خجالت آوره شغل خانوم معیار ازدواج باشه

البته اینم بگم اینکه الان دخترها هم دنبال شوهر پولدارن به همون اندازه زشته ولی خب هردو مورد حقیقت تلخ جامعه ست جنس زن میگه وظیفشه باید پول دار باشه جنس مرد هم میگه حالا که پول میخواد گوشه ی زندگی رو رو بگیره

من 8ساله ازدواج کردم احساس میکنم اونموقع اینطوری نبود رفته رفته این حرفا جا افتاد

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
ديشب يك تاپيكي زده بود يك نفر كه تو عقد بود پرسيده بود بعده عروسي حقوقم رو خرج خونه كنم يا نه؟ براش ...

اشتباهه زن اصلا ابدا نباید حقوقشو خرج خونه شوهر کنه چون همین شوهر مطمن باش روزی ک دعول بشن یا دور از جون جدا بخان بشن میگه بیخود کردی خرج کردی مگه من ازت خاستم خرج کنی .این جوابیه ک همسرم بم داده از تجربه میگم.  دخترای شاغل از شب اول خاستگاری اتمام حجت کنید ک حقوق شما قرار نیس تو زندگی برا همسر خرج بشه .خیلی از دوست و همکارا دیدم تا تقی به توقی خورده شوهره گفته برا خودت و زندگیت خرج کردی برا من نبوده

باهات موافقم.متاسفانه ما خانوما همیشه سرجنگ داریم با آقایون.یعنی یه زوج که سرکار میرن و خیلی خوشبختن ...

من با شما موافقم خودم شاغلم خیلی از همسرم و زندگیم راضی ام با اینکه خیلی متوسط هستیم... اما خب ملاک فقط شغل باشه یه جای کار میلنگه

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  
چون حرفت حق نیست  تنبلی رو باید کنار گذاشت دختر خوب.تا چند سال آینده مطمئن باش ایران هم مثل ار ...

حرفت رو قبول دارم که باید هنری بدونی برا خودت تا تو جامعه گلیمت رو از آب بکشی.ولی شک نکن یه کشور تو خاورمیانه هرگز مثل اروپا نمیشه کفه ی ترازو و این داستانا اینجا جواب نمیده فعلا که کفه ترازوعه سنگینیش سمت خانوماس.

تو جامعه ما اکثر خانوما صب میرن سر کار تا شب، سر کار هم حقوق مساوی با همکار  مردشون ندارن.ساعت 8شب میان خونه کارای خونه ریخته رو سرشون بچه داشنه باشن که بچه داری هم اضافه کن جمعه ها هم مهمون بازی های ما ایرانیا.از اون طرف آقا خونه و ماشین میخره اونم به نام خودش چون کسرش میشه چیزی به نام زنش باشه.این حرکت به سوی حقوق برابر نیست این برده داریه مدرنه

شما درست ميگي عزيزم دوستمون داره ميگه تنها ملاكشون شاغل بودنه و ايشونم الان شرايط شغلي نداره بچه ه ...

خب براش مهمه،اولویته زندگیشه.مثلا من اولویت زندگیم خانواده طرفه.اول رو اونا تحقیق میکنم بعد میرم سراغ اینکه اعتیاد داره؟شغلش چیه؟اخلاقش چی؟خب ایشونم باتوجه به شرایط بد اقتصادی دلشون میخواد همسرشون کنارشون کارکنن.این ملاک نشون نمیده که غول بی شاخ و دمه اون آقا

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

این درصورتی خوبه ک مرد زندگی نامرد نباشه ک تو شرایط سخت بگه تو چکار کردی برا این زندگی واگه خرج کردی برا خودت بوده بمن چ ِیا بگه من زورکی ازت نگرفتم .بخدا حرفات قشنگه منتها حقیقت خیلی زندگیای زن شاغل رو ببین .ایا همسرش تشکر میکنه بابت حقوق هر ماه .