2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
اره وقتي ادم قراره يه شوهري كنه همش بشه دردسر و بلاي جون همون خونه بابا بمونه بهتره

عزیزم دور از جون اگر صد سال دیگه بابام نبود،این خونه رو فروختن من چکار کنم همین الان زن داداشم برای خونه نقشه کشیده وای به حال اون موقع،همه که تو شرایط نرمال زندگی نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجیه خوبی برای ملاک ازدواج نیستا

الهی قربونت برم همیشه گُل می گی👌👌

خانوماااااا والا بلا تامین معاش بر عهده مرده !!!!! انقدر بیخودی دل نسوزونید الان یه خانومی تاپیک زده شاغله از خستگی توان زناشوویی نداره شوهر پرروشم گفته علاقه م داره بهت کم می شه!!!!!

الان از زمان ادم و‌حوا که بدتر نیست!!! نمی خوان برن شکار که؟!!! وظیفه شونهههههههه خلاص

جایگاه اجتماعی رو درصد کمی براشون مهم باشه  یعنی بخوان از این زاویه نگاه کنن بقیه شون فقط پول ...

برادر من واقعا جایگاه اجتماعی براش مهم بود همیشه میگفت یک ریال پول زن نمیزارم تو زندگیم بیاد ولی نمیتونم بپذیرم با زن خانه دار ازدواج کنم حس بدی بهم دست میده از نظر روانی، با یک خانم دکتر هم ازدواج کرد خودش هم دکترا داره هیات علمیه

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
عزیزم دور از جون اگر صد سال دیگه بابام نبود،این خونه رو فروختن من چکار کنم همین الان زن داداشم برای ...

خب برای خودت برو سرکار، مستقل شو که مجبور نباشی با هرکی که اومد ازدواج کنی

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
عزیزم دور از جون اگر صد سال دیگه بابام نبود،این خونه رو فروختن من چکار کنم همین الان زن داداشم برای ...

اين حرفتم درسته 

ولي حداي از خواسته ي خاستگارات بدرتو راضي كن  ي جايي مشغول بشي بتوني مستقل تر بشي اگ يموقع هم شوهر كردي خدايي نكرده شوهرت نبود بتوني از پس خودت بربياي

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
نه اصلا اینطور نیست اشتباه میکنید خیلی از آقایون براشون مهمه که همسرشون تو اجتماع باشه 

خیلیا؟؟؟عمراااا

خیلی معذرت میخوام 

این دید مثبتتو بزار دم کوزه ابشو بخور

خیلی ساده اییی 

منم قبلا اینجوری فکر میکردم 

خداروشکر خیلی وقته جنس جلبشونو شناختم 

جایگاه اجتماعی بهانه ایی بیش نیست:/

فقط درصد کمی این نگاه رو دارن

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
من دلایل زیادی دارم ولی بگم اینجا یه عده به خودشون میگیرن

نمیدونم ولی یه چیزیم هس

شغل زن نباید خسته کننده باشه ک کل وقتش رو بگیره 

و درآمدشم بنظرم نباید خرج خونه بکنه 

حتی یه مبلغ ناچیز میتونه کلی ب زن اعتماد به نفس بده 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

برادر من واقعا جایگاه اجتماعی براش مهم بود همیشه میگفت یک ریال پول زن نمیزارم تو زندگیم بیاد ولی نمی ...

شرایط برادر شما فرق داره، همسر منم اصلا پول من براش مهم نیس تا الانم ازم نپرسیده چقدر حقوق میگیری ولی براش مهم بود من تو اجتماع باشم ولی بعضی مردا خیلی پرو ان همون تو جلسه خواستگاری میپرسن چقدر حقوق میگیری و واسه حقوقت برنامه ریزی و حساب کتاب میکنن

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103