انگار فقط ملاک شاغل بودن مهمه،یا میان خونه بعد با تعجب میپرسن شاغل نیستی به ما گفتن شاغلی،خب من چکار کنم که تو شهرستانیم و برای رشته من کار نیست کارهای دیگه غیرمرتبط هم بابام اجازه نمیده،پس ما باید چکار کنیم نه کار داریم نه ازدواجمون جور میشه، خسته شدم دیگه بخدا از خانوادم خجالت میکشم
اره وقتي ادم قراره يه شوهري كنه همش بشه دردسر و بلاي جون همون خونه بابا بمونه بهتره
عزیزم دور از جون اگر صد سال دیگه بابام نبود،این خونه رو فروختن من چکار کنم همین الان زن داداشم برای خونه نقشه کشیده وای به حال اون موقع،همه که تو شرایط نرمال زندگی نمیکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانوماااااا والا بلا تامین معاش بر عهده مرده !!!!! انقدر بیخودی دل نسوزونید الان یه خانومی تاپیک زده شاغله از خستگی توان زناشوویی نداره شوهر پرروشم گفته علاقه م داره بهت کم می شه!!!!!
الان از زمان ادم وحوا که بدتر نیست!!! نمی خوان برن شکار که؟!!! وظیفه شونهههههههه خلاص
جایگاه اجتماعی رو درصد کمی براشون مهم باشه یعنی بخوان از این زاویه نگاه کنن بقیه شون فقط پول ...
برادر من واقعا جایگاه اجتماعی براش مهم بود همیشه میگفت یک ریال پول زن نمیزارم تو زندگیم بیاد ولی نمیتونم بپذیرم با زن خانه دار ازدواج کنم حس بدی بهم دست میده از نظر روانی، با یک خانم دکتر هم ازدواج کرد خودش هم دکترا داره هیات علمیه
برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
برادر من واقعا جایگاه اجتماعی براش مهم بود همیشه میگفت یک ریال پول زن نمیزارم تو زندگیم بیاد ولی نمی ...
شرایط برادر شما فرق داره، همسر منم اصلا پول من براش مهم نیس تا الانم ازم نپرسیده چقدر حقوق میگیری ولی براش مهم بود من تو اجتماع باشم ولی بعضی مردا خیلی پرو ان همون تو جلسه خواستگاری میپرسن چقدر حقوق میگیری و واسه حقوقت برنامه ریزی و حساب کتاب میکنن
چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103