2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2613 بازدید | 212 پست
هزینه ها بالاست واقعا یه نفر نمیکشه با یه حقوق نمیشه پیشرفت کرد😢😢

توجیه خوبی برای ملاک ازدواج نیستا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اینا همه به مدد دولت مردامونه که گند زدن تو همه جوانب زندگیمون...

خدا برشون داره زودتر... 

عاجزانه خواهش میکنم کامنتامو لایک نکنید!روزی 70 تا اعلان برام میاد و اذیت میشم.جرات ندارم تو تاپیک نظر بدم.دست خودم نیست کامنتام عامه پسنده      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونجا بگو ببخشيد كه خرج زندگي پسرتونو نميتونم بدم!!

ملت چه عوضي شدن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

برا همکارم که سنش هم بالاست خواستگار اومده بود گفت مرده گفت خب حالا بگو ببینم چیا داری؟ ! اینم باهاش دعوا کرده بود از خونه بیرونشون کرده بود . دوره زمونه عوض شده و مردا بی عار شدن 

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
چون هزینه ها بالاست و همینطور جایگاه اجتماعی خانمهای شاغل برای بعضی از آقایون مهمه حالا چه عجله ای ...

جایگاه اجتماعی رو درصد کمی براشون مهم باشه 

یعنی بخوان از این زاویه نگاه کنن

بقیه شون فقط پول براشون مهمه 

پولو میشناسن فقط

استدلال شون اینکه زن میگیرم مفت نخوره و بخوابه زیر کولر ما خرجشو بدیم😶

اکثرا مردایی که به زن شاغل فکر میکنن فقط دغدغه شون پوله

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
آره بخدا تمام اعتماد به نفسم رو گرفتن،اصلا هیچی نمپرسن فقط تا زنگ میزنن میگن شاغل هستی یا نه؟

چه عجیب!!!  اولین باره همچین چیزی میشنوم

یعنی حتی یه خواستگارم نداشتی که این سوالو نپرسه !!!! 

🖤

کارکردهای ازدواج در دنیای امروز تغییر کرده.زن و مرد باید باعث پیشرفت هم بشن 

درسته دیگه قدیم نیس ک بگی زن باید تو خونه بمونه 

بنظر من اگ زن کار کم و پاره وقت داشته باشه خیلی خوبه 

هم این ک تو خونه نمیمونه و فکر و خیال کنه

هم این ک یه مبلغ کوچیکی رو در میاره 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

جایگاه اجتماعی رو درصد کمی براشون مهم باشه  یعنی بخوان از این زاویه نگاه کنن بقیه شون فقط پول ...

نه اصلا اینطور نیست اشتباه میکنید

خیلی از آقایون براشون مهمه که همسرشون تو اجتماع باشه 

من شاغلم حقوقم هم بالا اما یک هزاری شم تو خونه برای زندگی مشترک خرج نکردم حالا چه شاغل چه غیر شاغل

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
برا همکارم که سنش هم بالاست خواستگار اومده بود گفت مرده گفت خب حالا بگو ببینم چیا داری؟ ! اینم باهاش ...

من یه بار تو یه تاپیک دیگه هم گفتم

یارو دندون پزشک بود به من پیشنهاد دوستی داد

قبل از اینکه من بخوام اصلا حرفی بزنم 

برگشته میگه خونه ماشین  حقوق درآمد  چی داری 

فکر کن تا این حددددد وقیح شدن😐

پسرا و مردای ایرانی به فنا رفتن 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))