2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
عجب! مردان آهن پرست    

مردای شغل پرست😁

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
مگه میشه تا آخر عمر تو خونه بابا موند،اونم تو شهر کوچیک زخم زبونای دور و آشنا رو چیکار کنم

واقعا سخته من درک میکنم با وجود شاغل بودن یه خواستگار هم کفو خودم ندارم با این که شغل پول و کار اصلا برام مهم نیست

حال من خوب است اما تو باور نکن!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا تمام اعتماد به نفسم رو گرفتن،اصلا هیچی نمپرسن فقط تا زنگ میزنن میگن شاغل هستی یا نه؟

مثل این میمونه زن از خواستگارش بپرسه آشپزی و خونه داری بلدی و اگر بشنوه نه همونجا جواب رد بده!

نه این که بگم اینا وظیفه زنه به طور کلی گفتم.

از بس گرونیه میخوان کمک باشن برا همسر.خیلیا اگر شاغل تو اداره و شرکت نخان

میخان ک لااقل ارایشکر یا خیاط باشه ک کمک باشه.

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
توام الکی بگو فعالیت مجازی دارم و ازین طریق پول خوبی درمیارم ولی اصلا خوشم نمیاد بعداز ازدواج خرج هم ...

😶😶😶😶

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خودتو سرگرم کن یه فعالیت یا هنری رو انتخاب کن که ازش بتونی درآمد داشته باشی امااااا

نه برای جذب خواستگار 

برای اینکه هر زنی باید یه مهارت پولساز برا مواقع ضروری خودش داشته باشه 

حداقل خونه بابات دستت تو جیب خودت باشه اذیت نشی 

اما اگر درامد میلیونی هم داشتی با خواستگاری که ملاکش شاغل بودنه اصلا و ابدا ازدواج نکن

اینا همون مردایی هستن که میخوان شما صبح تا عصر بری کار کنی خرج خودت و دربایری و خرج خونه هم شریکشون بشی 

از اونطرفم همیشه ترگل و مرتب در خدمتش باشی عصر که اومدی خونه باید دسته گل باشه شام و ناهار آماده باشه 

تو تختخواب هم خوب سرویس بدی 

بعد از چندوقت هم بچه و مشکلاتش و شب بیداری هم اضافه بشه 

بعد هم حتما انتظار دارن بچه رو مامانت بزرگ کن تو دوباره بری سرکار جون بکنی نون خودتو دربیاری 

همچین مردایی به درد لای جرز دیوار میخورن نه ازدواج