2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود میکنن زن  شاغل باشه  دیگه  مردومیخواد چکار 😑😑😑😑البته منم  بیکارم  و ارشد دارم   همش دعا مکنم  کارپیدا کنم  چون شوهرم وخونواده شوهر منم  دوسدارن  شاغل شم  تا باری  از رو دوش پسرشون وردارم  😐😐😐😐

فقط حیدر امیرالمومنین است
اکثرا بخاطر کاره هرکی میاد یا ملاکش پوله یا کار

نه بابا من الان شاغلم وقتی میان انقدر از بالا بهت نگاه می کنن تازه هرچی هم بخوان بهت میگن شاغلم باشی میگن وای چرا اضافه کار میری چرا تابستون تعطیل نیستی

حال من خوب است اما تو باور نکن!

آره من شوهرم میگفت همکارا اخیرا میخوان ازدواج کنن همه دنبال شاغلن

که من باهاش برخورد کردم 

که 

منظوووور ؟؟😈

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

اگه ایران همین نفت و منابع طبیعی رو نداشت 

باور کن همه از بیکاری

زنده به گور میشدیم

الان بیکاری از100% گذشته

ولی گوش شنوا کو

در ضمن اگه غده تیرویید تون پرکار باشه تو امار ایران  شاغل به حساب میاین

ما همونایی هستیم که 30 سالدیگه تو همین نی نی سایت میایم زاغ سیاه عروسمون رو چوب میزنیم  از ما گفتن ..
مگه میشه تا آخر عمر تو خونه بابا موند،اونم تو شهر کوچیک زخم زبونای دور و آشنا رو چیکار کنم

اره وقتي ادم قراره يه شوهري كنه همش بشه دردسر و بلاي جون همون خونه بابا بمونه بهتره

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
نه بابا من الان شاغلم وقتی میان انقدر از بالا بهت نگاه می کنن تازه هرچی هم بخوان بهت میگن شاغلم باشی ...

آره بابا منم اگه شاغل نبودم بهتر بود برام مادرشوهر من که دیگه الان خیلی هار شده

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر