2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3967 بازدید | 174 پست
من فقط به پسرم گفتم با دخترا بازی نکن ، دخترا با دخترا پسرا با پسرا  ولی خیلی به نکته خوبی اشا ...

پسرا باید یاد بگیرن ک ب بقیه اسیب نزنن . خیلی وقتا ممکنه از روی کنجکاوی باشه .اما اگه تا ی حدی اگاه بشن بد بودن بعضی کارا رو بدونن ممکنه انجام ندن . مثلا همونطور ک مراقب اعضای خصوصی خودشون باشن . نباید ب اعضای خصوصی یکی دیگه هم دس بزنن . یا موقع لباس عوض کردن بقیه باید برن بیرون . یا موقع بازی باعث گریه بقیه نشن . ولی یاد دادن اینا انگار پیچیدس الان دیگه کتاب و علم میخاد . چجوری ب بچها هامون یاد بدیم هم اذیت نشن هم اذیت نکنن

اگه من از مادر پدرم بگمشاخ در میاری ک چطور سالم موندم

من اولین رابطه خون نیومد بخدا از غصه داشتم میمردم نکنه باهام کاری کردن خودم یادم نمیاد آخه من از خودم مطمئنم شانس من بدبخت دیگه 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها توصیه ام بر حسب تجربه اینه که اول بچه هاتون رو آموزش بدید دوم ب هیچکس اعتماد نکنید حتی محارم خودتون 

خداجونم نی نی کوچولو سالم بیار کنار منو بابایی و داداشی که حسابی منتظرشیم کوچولوی من عاشقتیم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
پسرا باید یاد بگیرن ک ب بقیه اسیب نزنن . خیلی وقتا ممکنه از روی کنجکاوی باشه .اما اگه تا ی حدی اگاه ...

ولي به نظرم اين اشتباهه مثلا خود منم بچه كه بودم همينو بهم گفتن دخترا با دخترا پسرا با پسرا ولي يادمه هيچ وقت تو بچگيم از ته دلم داداشمو بغل نكردم رو پاي بابام خيلي ننشستم همين خودش كلي دوري مياره حالا كه بزرگ شدم هم ازشون كلي دورم سال يبار بشه محكم بغلشون كنم😔

خانما ببخشید اگ کامنت میدم تو این تاپیک

ولی واقعا دلم گرفت با خوندن چندتا از کامنتا

واقعا موندم انسان ب چه درجه ای از حیوان بودن و پست بودن میرسه ک اینکارارو میکنه

دایی عمو برادر حتی تصورشم سخته یا خدا

من خودم عمو هستم تموم زندگیم دارو ندارم بچه داداشمه ی روز نبینمش دلم میگیره

این وحشیای کثیفه ب اصلاح نر چجور دلشون میاد همچین کارایی با ناموس خودشون و ناموس مردم بکنن؟

میخوام بگم امیدوارم سره ناموس خودشون بیاد با خودم میگم ناموسشون چ گناهی کرده تاوان کارای اون اشغال کثافتو پس بده؟

چ دنیای کثیفی شده واقعا.

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
ولي به نظرم اين اشتباهه مثلا خود منم بچه كه بودم همينو بهم گفتن دخترا با دخترا پسرا با پسرا ولي يادم ...

منم باهات موافقم . بهتره کامل جدا نشن .شاید اینجوری حساس تر بشن . یا بخاطر دوری از داداش و بابا حس کمبود محبت داشته باشن . دختر و پسر بازی کنن اما مادر حواسش باشه . رفتار پسر بچه رو ببینه و نزاره تنها باشن . یا پدر و برادر ی رابطه ی عادیه . اما مادر حواسش باشه . تربیت درست و اگهی پسربچه و دختر بچه مهمه . خیلیا چون چیزی نمیدونن حرف نمیزنن . و حتی نمیتونن از خودشون دفاع کنن . 

تربیت پسرا باید چجوری باشه ک ب بقیه اسیب نزنن و مراقب خودشونم باشن . شما این چیزا رو چجوری ب پسربچه ...

عزيزم من دوقلو پسر دارم سه سال و نيم  خيلي اين مسأله برام مهمه فعلا با گفتن دست به جيش نزن و كثيف شروع كردم و با گفتن خرس دختر و پسر و بازيهاي مخصوص خودشون آماده شون ميكنم و اينكه با هيچكس به جز من و پدرشون نبايد برن دستشويي هيچكس حتي به شوخي قلقلكشون هم نده اگر داد به مامان بگن تا من بهشون بگم فلاني دستت كثيف شده بشور وقتي متوجه حرمت و خصوصي بودن شدن وارد مرحله بعدي كه مدنظرتونه ميشم و يادشون ميدم همينطوري كه كسي نبايد به اندام خصوصي شما كار داشته باشه شما هم نبايد به اندام خصوصي كسي كار داشته باشيد تمام مراحل با بازي و آموزش و قصه جلو ميره تا از مادر و پدر نترسن 

ميدونين فاجعه كار كجاست 😔،؟ً

مثلا استاتر يا بقيه كسايي بودن كه شما بعد از اون هيچ وقت نديدينشون و قطع رابطه كردين ولي وقتي اون ادم هميشه و همه جا باشه اون خيلي سخته حالت ازش بهم بخوره ولي مجبور باشي ظاهرت رو حفظ كني

خانما ببخشید اگ کامنت میدم تو این تاپیک ولی واقعا دلم گرفت با خوندن چندتا از کامنتا واقعا موندم ان ...

تو دنیا همه جور ادم هس دیگه . باید دنبال ی راهی باشیم بچه هامون این شکلی نشن . ی راهی ک بتونن دربرابر این ادما مراقب خودشون باشن .  وقتی اذیت شدن دنبال حقشون باشن ن ک کتک بخورن و ...

من اولین رابطه خون نیومد بخدا از غصه داشتم میمردم نکنه باهام کاری کردن خودم یادم نمیاد آخه من از خود ...

من عقد کرده بودم.. 

مادرم یه بار اومد بالا سرم تو اتاق خواب خواب بودم... 

گفت من داره شرمم میشه از خجالت میمیرم بهت بگم برو دکتر معاینه...

انقدر خندم گرفت اون لحظه هم گریه م گرفت از پر رویی و وقاحت این زن...

کمترین فحشش به من و صدا زدنش جن.... و ....پاره و.... این حرفا بوده ب من..

بعد میگه شرمم میشه 

حالم ازش بهم میخوره از ته دلم میخوام نبینمش هیچ وقت

ميدونين فاجعه كار كجاست 😔،؟ً مثلا استاتر يا بقيه كسايي بودن كه شما بعد از اون هيچ وقت نديدينشون و ...

من میبینمش و حفظ ظاهر . حتی شده ک من خونشون موندم  تو همون دوران بچگی . ترس و ترس و ترس ...

اما خوبیش اینه ک الان دیگه اون حس ترس رو ندارم