2777
2789

شما چجوری مراقب بچه هاتونین ک اتفاقی براشون نیفته . داستانهایی ک درباره تجاوز پدر و برادر و عمو و برادرزاده و پسرخاله و ... میشنویم دروغ نیست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه خدا کمکم نکرده بود و خودم مراقب خودم نبودم تا الان خیلیا بهم تجاوز کرده بودن  

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من ترسیدم امشب واقعا با این تاپیکها.پسرم ۶سالشه دیگه امسال میخواد بره مدرسه، همش میترسم نکنه داخل مدرسه از بچه ها چیزهایی رو که نباید بشنوه رو بشنوه و کنجکاو بشه.ذهنم درگیر شده 

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
من اگه خدا کمکم نکرده بود و خودم مراقب خودم نبودم تا الان خیلیا بهم تجاوز کرده بودن    

دقیقا حتی ی بار یادمه پسر عمویه مامانم تو اتاق کلاس دوم بهم گف کاش مامان بابات خونه نبودن کنارش ی مرد دیگم بود بعد باهم خندیدن هر وقت میبینمش حالم ازش بهم میخوره خداروشکر ک خودم عقل داشتم از بچگی کسی بهم نگفته بود مواظب باش ولی خودم می‌فهمیدم نباید با مرد غریبه بشینم یا بزارم نزدیکم بشه 

✨🌺[اللهم صل علی محمد و آل محمد]🌺✨