2777
2789
عنوان

مراقبت از بچه ها در برابر آزارهای جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 3968 بازدید | 174 پست
تربیت پسرا باید چجوری باشه ک ب بقیه اسیب نزنن و مراقب خودشونم باشن . شما این چیزا رو چجوری ب پسربچه ...

افرین دقیقا...

چه قشنگ گفتی...

همه فقط میخوان ب دخترا یاد بدن ک سمت پسرا نرن چون اونا فلانن و....

عزیزم سر بچه ت با هییییچ کس تعارف و رودر بایستی نکن... اگه سابقه ش خرابه و چیزی ازش دیدی...  ...

سابقه اش خراب یعنی با رفقای ناباب میگرده کسایی ک پشت سرشون حرف هم.جنس بازن خدایا چرا اینقدر پدر مادرم بیخیال ان با این مادری ک من دارم خداروشکر تاحالا بهم تجاوز نشده آزار جنسی خیلی بهم شده توسط محارم هیچ آموزش درستی هم بهم نداد فقط میگفت پریود شدی دیگه با پسرا بازی نکن پیش غریبه ها هم نرو 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت پسرا باید چجوری باشه ک ب بقیه اسیب نزنن و مراقب خودشونم باشن . شما این چیزا رو چجوری ب پسربچه ...

من فقط به پسرم گفتم با دخترا بازی نکن ، دخترا با دخترا پسرا با پسرا 

ولی خیلی به نکته خوبی اشاره کردی چیزی که تاحالا کسی راجبش حرف نزده

میشه ماهی سه چهار میلیون😰 خب خودشون خراب کردن بچه رو دیگه

آره تقصیر خودشون خودشونم هیچوقت پول ندارن همیشه لنگ پولن هر چی در ميارن بهش میده ب کوچیک تره هم روزی بیست تومن میده شب و روز در حال کار ب هیج جا نرسیده‌ 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
باز همونو گفته.. مال من حتی همین یه جمله ام نگفت بهم

چ فایده جوری رفتار می‌کرد همیشه میترسیدم بهش بگم من و مقصر جلوه بده 

بهتره مامان بابات رو اول ببری مشاور😐 خیلی بی خیالن بنده خداها

خیلی خیلی تازه بدشون میاد نمیدونم چیکار کنم ی موتور هم انداختن زیر پاش هی گاز میده تک چرخ میزنه حالا خراب شده میخواد یکی دیگه بخرن براش هر روز زنگ و تلفن داریم ک جلوش و بگیرین آخر یا خودشو هلاک میکنه یا مردم همش میگن ما زورمون بهش نمیرسه خودتون بیاین آدمش کنید انگار ک بچه ی اوناست ک بیان جلوشو بگیرن

عزيزم تنها كاري كه ازمون بر مياد اول بهشون خوب تفهيم كنيم اندام خصوصي چيه و اگر كسي دست زد حتي اتفاقي به مامان بگن دوم تا جاييكه ممكنه تنها نذاريم پيش كسي و از همه مهمتر توكل به خدا و بسپاريمشون به خدا اما مورد اول خيلي مهمه كه دوستانه به صورت قصه و بازي با دوتا عروسك انجام شه