2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 90 پست
منم این کارو کردم الان پشیمونم نذار خانوادت انقد سرویس بدن

اخه چی بگم...

اتقدررر خدمات میدن که...چ مالی...چ اذوقه ای...چ محبتی..همه حورههههه

مثلا بابام پامیشه به تعداد خونوادمون جعبه میوه میخره نفری ی جعبه به هرکی میده...من بگم به من ندین...

😊😊
ميگن خوبي ك از حد بگذرد نادان خيال بد برد حكايت شوهر توئه فكر كرده وظيفشونه

دقیقاااااااا....

اخه برعکسم شده تا دهن باز میکنم عوض اینکه زبون من دراز باشه زبون اون دراز شده که هی میگه چیه ها داری منت میزاری اصلا ننیخوام...

😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیررررررخونواده منهههه...انقدررررر خوبی میکنن مراعاتشو میکنن...

خوبی که از حد بگذرد با عرض پوزش نادان خیال بد کند هرچی زحمت بکشن بازم همسرت میره واسه خانواده خودش کار میکنه و میگه اونا بیشتر زحمت کشیدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بهش رو نده باهاش فعلا قهر باش ولی یه چیزی بگم بهت مردا اولاش خیلی نازک نارنجین منم شوهرم چوب پرده حت ...

قهر کردم...جوابشم نمیدم...

میدونم دیگه الان بیاد میخواد بگه درست رفتار کن...و فلان...

کلاااااا همش میگه من مقصرم...خودشو نمیبینه..

😊😊
خوشبحالت مجردی...

خدا بهت کمک کنه عزیزم...اگ فک میکنی ادم درستی نیست تا نرفتی زیر ی سقف برو مشاوره باهاش مشکلاتتو حل کن...نگی بعدا خوب میشه...

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
دقیقاااااااا.... اخه برعکسم شده تا دهن باز میکنم عوض اینکه زبون من دراز باشه زبون اون دراز شده که ه ...

توام تا تهش برو 

بگو باشه نخواا الان بهشون ميگم برن منم باهاشون ميرم چشمت كوور خونه رو درست ميكني بعد خبرم ميكني

ضعف نشون نده بابا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

قهر کردم...جوابشم نمیدم... میدونم دیگه الان بیاد میخواد بگه درست رفتار کن...و فلان... کلاااااا همش ...

مشاوره برو شاید بهترشه میدونم اقایون طلبکارن تا بوده همین بوده

خدا بهت کمک کنه عزیزم...اگ فک میکنی ادم درستی نیست تا نرفتی زیر ی سقف برو مشاوره باهاش مشکلاتتو حل ک ...

مشاوره میریم...خیلییییی رفتارای خوب داره..خیلی خوبه...ولی ی وقتایی اینحوری عصبانی میشه و زمین و زمانو بهم قاطی میکنه و ی ربع نهایت بعدش خودشم میاد منت کشی...ولی خوب ادم دلش میشکنه دیگه..

😊😊
مشاوره میریم...خیلییییی رفتارای خوب داره..خیلی خوبه...ولی ی وقتایی اینحوری عصبانی میشه و زمین و زمان ...

اهوم‌حق با توعه...☹

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
توام تا تهش برو  بگو باشه نخواا الان بهشون ميگم برن منم باهاشون ميرم چشمت كوور خونه رو درست مي ...

اره ی بار گفتم...زنگ زد تلفنی بهم گعت اره خسته شدم از دستشون هی دستور میدن برو اینو بخر برو اینکارو کن..گیر نیدن..

منم گفتم دست نزنین اومدم بگو فردا کارگر بیاد..

گفت تو دیوونه ای خل و چلی..ادم هرچی میگه ی داستان میکنی

پاشدم رفتم همون موقع..دست و پاشو گم کرده بود

.دیگه به روش نیاوردم..

😊😊

اونجاي حرفت كه ميگي تا چيزي ميشه ميگه منت نميزاريد نميخوام و اينارو كاملا درررك ميكنم

ببين اشتباه ميكني هرچه زودتر همه ي خوبياي خانوادتو قطع كن

بزار همه ي كارارو خودش انجام بده حتي اگه يه سال طول بكشه

خدا جونم مواظبش باش، میدونی که همه ی زندگیمه.

شوهرمنم اينجوريه دوس ندارم بگم هيجا ولي دلم خوش نيس،دو هفته ديگه عروسيمه ولي...مثلا ديشب خونمون بود جلو بابام بهم گفت مغزت تعطيله ها.از خجالت آب شدم.نميدونم باهاش چه رفتاري كنم دلم خيلي گرفته

اونجاي حرفت كه ميگي تا چيزي ميشه ميگه منت نميزاريد نميخوام و اينارو كاملا درررك ميكنم ببين اشتباه م ...

امشب دقیقا همین فکر رو کردم..میخوام به خونوادمم بگم لطفا خوبی نکنین...اجازه بدین روی پای خودش واسته..

😊😊