2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش رو نده باهاش فعلا قهر باش ولی یه چیزی بگم بهت مردا اولاش خیلی نازک نارنجین منم شوهرم چوب پرده حتی میزد براخونه خودمون که اجاره هم بود انقد تعطیل بود وبلد نبود انگار کوه کنده بود و هی دعوا نیکرد درست میشه این چیزاش فقط از اول نذار عادت کنه به روداری

دقیقا.   پر رو شده دیگه. لطف بهش میکنن این فکر میکنه وظیفشونه !!  چقدر باعث خجالته شو ...

خیلییییی...امشب به معنای واقعی خجالت کشیدمممم.و پشیمون و ناامید از امتخابم...این تیکه خونواده ما نبود...

😊😊
پررو شدن ایشون  که البته تقصیر شماست  این  همه سرویس دهی چرا ؟؟

بابای من کلا خیلییییی خوبه...خیلی.هوای داماداشو به شدت داره...چ بدونه این مثل اونا نیس..

شوهرخوهرام جون میدن واسه بابام..انقدر که خوبن.و قدر شناس...

😊😊
بهش رو نده باهاش فعلا قهر باش ولی یه چیزی بگم بهت مردا اولاش خیلی نازک نارنجین منم شوهرم چوب پرده حت ...

اینم خوبه ها.الان دعوا کردیم ولی کل همه جارو خودش اکی کرد و به من گفت و دعوا مبکرد که دست نزن بشین تو....ولی ی وقتایی اینحوری میفته روی لج...ولی کلااااا هرچی خوبی میکنن طلبکار و پروتر میشه..

😊😊
لیاقت ندارهههههه....واقعا خوبی به همه نیومده

لعنتی میبردی خونه نصف شبی از رفتاراش عصبی میشدی میخوردی😂😂😂

چرا میندازی تو سطل اخه😂😂😂😂

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
امشب ساعت ۸ اومد... شوهرخوهرام و برادرم از صبح امروز جمعه تعطیلی ..توی خونه ما مشغول بودن.. ساعت ۸ ...

ميگن خوبي ك از حد بگذرد نادان خيال بد كند

حكايت شوهر توئه فكر كرده وظيفشونه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤