2777
2789

پسرم املاش خوب نیست هرچی باش کار میکنم باز میره اونجا جا میندازه یا هول میکنه

مثلا سر سبز سربز نوشته بود یا بستنی بستی نوشته بود مرد مد نوشته

این سری املاش غلط نداشت دوتا جا انداخت فردا املا داره

نمیدونم مشکل کجاست

بگم که تا حالا ۳بار معلمشون املاشا تصحیح نکرده بود بهش تذکر دادم باز امروز تصحیح نکرده بود ولی تو کلاسشون از خیلیا را تصحیح کرده بود چند تا از مادرا گفتن املا های قبلی ما را تصحیح نکرده غیر انتفاعی هست

دلم میخواد برم به مدیر بگم ولی میترسم میگم گوشتم زیر دندونشه

روخونی مرتب باهاش کار میکنی؟

املا هم رو زانه ازش بگیر

ترکیب ها هم مرتب کار کن

مثلا ب با َ میشه بَ

ب با او میشه بو

ب با ای میشه بی

برا هر نشانه همینجور باید براش مث شعر حفظ بشه

در زندگی انسانِ فانی چیزی به اسمِ سعادت مطلق وجود ندارد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میبینم هی جا میندازه

میگم نمیشنوی؟یا خانومتون تند میگه؟

میگه نه خانوم خوب میگه

میگم پس مشکلت چیه😐

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ما اهوازیم از اول ابان تا الان سرجمع ده روز نرفتن حضوری از بس انلاین شدن بخاطر الودگی .دختر منم کلاس اول و غیرانتفاعی بقران همش خودم درسش دادم از بس انلاین ببودن ولی گوش شیطون کر ماشالا خودش دیگه از خودش املا میگیرره روانخواخی ک هیییلیی خوبه چون من پیش دبستاتی کامل حروف الفبارو یادش دادم .برا املا هم یادش بده صداکشی کنه بنویسه..الان ما باز فردا انلاین شدیم این هفته فقط دو روز رفتن

پسر منم کلاس اوله و غیر انتفاعی میره ولی خیلی از معلمش راضی ام . علاوه بر کتابهای درسی چند تا کتاب کمک آموزشی هم کار میکنن . برای املا هم یه کتاب مهارت دارن از روی اون دیکته میگم ، هر شب باید حداقل ۷ خط دیکته بگیم توی خونه وروخوانی رو تمرین کنه

روخونی مرتب باهاش کار میکنی؟املا هم رو زانه ازش بگیرترکیب ها هم مرتب کار کنمثلا ب با َ میشه بَب با ا ...

تا بگی باهاش کار میکنم خونمون ندیدی اگه میخوای ببینی درخواست بده عکس بدم همه جوره کار کردم

پسرت صدا کشی کنه،،عجله نکنه ،صدارو بکشه ولی حرفو ننویسه ،کتاب دیکته شب بگیر روخوانی هم کنه خوبه نوشتن که عالیه .

جدول ترکیبهارو از کتابفروشی ها بخر نصب کن هرحرف که خوندن وارد کنه چندین بار د. روز بخونه ازش پردکنده بپرسشون

ما اهوازیم از اول ابان تا الان سرجمع ده روز نرفتن حضوری از بس انلاین شدن بخاطر الودگی .دختر منم کلاس ...

وای این آلودگی کار دستمون داد درس ای افتاد به آلودگی از اون افت پیدا کرد قبلش خوب بود😭

وای این آلودگی کار دستمون داد درس ای افتاد به آلودگی از اون افت پیدا کرد قبلش خوب بود😭

بقران بچه هاشون خوب یاد گرفتن بیچاره ها ۲روز میرن ۴روز نمیرن..من دخترم پرخاشگر شد با کلاس انلاین قبلش اینطور نبود..هیجا مثه اهواز تعطیل نشد تا الان

پسرت صدا کشی کنه،،عجله نکنه ،صدارو بکشه ولی حرفو ننویسه ،کتاب دیکته شب بگیر روخوانی هم کنه خوبه نوشت ...

ترکیب و نشانه بلده مثلا اگه یه جمله را براش دوسه بار تکرار کنم مینویسه تو خونه ولی تو مدرسه همون جمله را نمیتونه بنویسه

با اینکه تو خونه کمکش نمیکنم یا براش به صورت صدا کشی املا نمیگم کلمه ای و کامل میگم 🤷