2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 90 پست
اره ی بار گفتم...زنگ زد تلفنی بهم گعت اره خسته شدم از دستشون هی دستور میدن برو اینو بخر برو اینکارو ...

برو همين الان باهاش حرف بزن بگو اگه قراره بجاي قدرداني طلبكار باشي بگو ردشون كنم برن خودت وظيفتو انجام بده

گفت منت ميزاري 

بگو اره منت ميزارم چون حاليت نيست خوبي ديگران

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرمنم اينجوريه دوس ندارم بگم هيجا ولي دلم خوش نيس،دو هفته ديگه عروسيمه ولي...مثلا ديشب خونمون بود ...

شوهر منم خیلیییییییی خیلی دهنش و رفتارش بی کنترله...اصلا بزرگتر و کوچکتری حالیش نیس...که مراعات کنه کی نشسته چی بگه...

منم خجالت میکشم..

میفهممت.‌.

منم خوش نیستم بخدا...مثلا روزای اخر عقدمه ولی هیچ حسی ندارم..

😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو همين الان باهاش حرف بزن بگو اگه قراره بجاي قدرداني طلبكار باشي بگو ردشون كنم برن خودت وظيفتو انج ...

هزار بار بهش گفتم...

الان خونشونه...جوابشو ندادم...نمیخوام حتی شب بخیر بگم بهش...

طاقت ی لحظه دوری هم نداره ها..روانی میشه.ولی جلو زبونشو نمیگیره

.کل کل میکنه زبون ب زبون میگه فقط..انگار مسابقه س یا داره با هم کلاسیش دهن ب دهن میزاره عین پسرای دبیرستانی..اه اه..

😊😊
هزار بار بهش گفتم... الان خونشونه...جوابشو ندادم...نمیخوام حتی شب بخیر بگم بهش... طاقت ی لحظه دوری ...

تا حساب كارو دستش ندي وضعت همينه

از من گفتن بود

خودداني

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهر منم خیلیییییییی خیلی دهنش و رفتارش بی کنترله...اصلا بزرگتر و کوچکتری حالیش نیس...که مراعات کنه ...

بابام هميشه بامن مهربونه شايد دعوامم كرده بچه بودم ولي الان هميشه قربون صدقم ميره ولي اين فقط بعضي وقتها اونيه كه دوسش داشتم تو جمع اصلا جالب نيست فكر ميكنه خيلي خوبه رفتاراش.امشب دعوا كرديم خيلي ناراحتم نميدونم چجوري درستش كنم بهش بگمم بدتر ميشه

چی بگم بهش...چ جوری واسش تشر بیام..

يبار بشين منطقي و قاطع حرفاتو بزن

بعد اون ديددي باز نشنيده نگير جوور جدي برخورد كن كه خودش از كردش پشيمون شه

ناديده نگير بيخيال نشو نشنيده نگير حرفاشو كاراشو

يبار بشين منطقي و قاطع حرفاتو بزن بعد اون ديددي باز نشنيده نگير جوور جدي برخورد كن كه خودش از ...

مرسی عزیزم...

اصلا گوش نمیکنه که...همش میگه اه دوباره شروع کرد..اه بسه دیگه..چی میگی بازم..

😊😊
يبار بشين منطقي و قاطع حرفاتو بزن بعد اون ديددي باز نشنيده نگير جوور جدي برخورد كن كه خودش از ...

الانم رفته خونه پیام داده رسیدم و میزم دوش..جواب ندادم

دوباره اومده اس داده من اومدم عشقم...

و بعدش دوباره نوشته ببخشید ناراحتت کردم عزیزم..

جوابشو ندم..

😊😊
الانم رفته خونه پیام داده رسیدم و میزم دوش..جواب ندادم دوباره اومده اس داده من اومدم عشقم... و بعد ...

بايد حضوري باهاش حرف بزني

اينجوري ك هي گند بزنه هي بگه ببخشيد كه نميشه

بايد حضوري باهاش حرف بزني اينجوري ك هي گند بزنه هي بگه ببخشيد كه نميشه

دقیقااااا...

خستم کرده....

حتی امروز بهش گفتم چه فایده پشت سر منو بخوری حلوی دیگرون اونحوری بی احترامی کنی..

😊😊
دقیقااااا... خستم کرده.... حتی امروز بهش گفتم چه فایده پشت سر منو بخوری حلوی دیگرون اونحوری بی احت ...

پيگير باشه با مشاور هم مشورت كن