2777
2789
عنوان

این مردا چشونه...

1522 بازدید | 90 پست

شما بگین چیکار کنم...والا من دیگه عقلم به جایی نمیرسه..

عقدیم..ده روز بیشتره تعمیرات خونه داریم..شوهر خواهرم و برادرم و اینا درگیر تعمیراتن..در حالی که شغلای مدیریتی دارن و از کارشون از همه چیشون میزنن افتادن دنبال بازسازی خونه ما...حتی تا کاغذدیواری و ....دارن انجام میدن که ما دیگه از لحاظ مالی تو فشار نباشیم..همون ذره ذره هزینه ها مدیریت شه..

شوهرم یک سوم اونا پیگیره و همش میگه نمیرسم و بلد نیستم و چی و چی...وقتی هم میاد بیکار وایمیسته و یا بازی میکنه همش..

همشم عصبانی تازه انگار ارث باباشو خوردن...و این داره واسه اونا کار میکنه نه اونا واسه خونه این...

انقدر خجالت میکشم از برخورداش....

حالا این بماند..امشب......

😊😊

امشب ساعت ۸ اومد...

شوهرخوهرام و برادرم از صبح امروز جمعه تعطیلی ..توی خونه ما مشغول بودن..

ساعت ۸ اومد و گفتم بریم سریع کارای دیگه رو بکن سینگ‌ و دوش و چی و چی بخریم و کابینتی فردا پس فردا میاد...

اقا اصلا توپش پرررررر....اصلا میخواد کاری کنه جونش در میاد..‌نمیدونه چشه والا...

😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد خودش بلد نيست به دامادتون و برادرت حسادت ميكنه اين چيزا متاسفانه زياده بين آقايون

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
بگو دیگه نیان کمک. شوهرت کارگر بیاره. اون وقت میفهمی چشه.

دقیقا.   پر رو شده دیگه. لطف بهش میکنن این فکر میکنه وظیفشونه !!  چقدر باعث خجالته شوهرت استاتر 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

با خرص و فلان رفتیم خرید اومدیم...

اومدیم توی خونه هیچی نکفتمممممم ها..هیچی...

وسایلارو ابزارارو برمیداره میکوبه اینور اونور ی سر و صدایی..ی اخم و تخمی...

بهش گفتم اروم یواش ...

داد زد بلند اه چی میگی تو...حوصلتو ندارم..ولم کنا....اه گیر میدی

پیش بقیه..

دیگه سکوت کردم‌‌...

کارش تموم شد گفت دستم به برقه و بهونه و توجیح..گفتم خجالت نمیکشی صداتو میبری بالا جلو بقیه واسه زنت.این مردونگی نیست..

😊😊
دقیقا.   پر رو شده دیگه. لطف بهش میکنن این فکر میکنه وظیفشونه !!  چقدر باعث خجالته شو ...

تشکر کن بگو دیگه نیان. اینجوری که پیش گرفته آخر کار یه شر به پا میکنه و تو شرمنده میشی. از تو جوب که نیومده خاندان خودش بیان.

تا اینکه این ده شب مامانم اینا شام و نهار و میوه و چی و چی بزای ما میارن...

امشب مامانم اینا بیرون بودن..گفت براتون ساندویچ میگیرم فست فودی دوس داریم

حین بحثمون من گفتم باشه من میرم خونمون..مامانم زنگ زد گفتم الان میام..

این فک کرد من دارم  میرم گفت حق نداری پاتو بزاری بیرون..رفتی‌دیگه رفتی...و ...

منم هی میگفتم صداتو بیار پایین اپارتمانه اینجا...ابرومو بردی.‌

😊😊

گفتم نخیرم اولا نمیرم..دوما اینما خونمه...اونی که باید هر زمانی هم بره تویی نه من...

الانم شام اوردیم واسمون...بی لیاقت

بعد گفت شام نمیخورم کوفت بخورم منت نخورم..

در حالی که اصلااااااا یکبارم منت و اصلا حرفی نشده ها..ولی این از اولللل هرچی خودم یا خونوادم خوبی کردن کوتاه اومدن هی میگه اره قراره منت بزارین یا تا میگی بالا چشمت ابرو میگه منت گذاشتین

😊😊
گفتم نخیرم اولا نمیرم..دوما اینما خونمه...اونی که باید هر زمانی هم بره تویی نه من... الانم شام اورد ...

مردا روانین غصه نخور ولی دیگه نیارش اصلا برا کارای خونه بابات چون ابروی خودشو وتو رو میبره

منم رفتم گرفتم..اومدم ی کلمه هم حرف نزدم..خودم تنهایی خوردم..

اونم نشعول تمیزکاری و اینا بود..‌شست و شو میکرد..

بهشم تعارف نزدم..پشتمم کردم خوردم..کارش تموم شد هی زیر لب غرغر میکرد و به من میگفت اره درکش نمیکنم و چی و چی...

کارش تموم شد هی صدام کرد محل ندادم...گفت تقصیر منه میخوام از دلت در بیارم..

حرف نزدم...و ساندویچ و نوشابه و همه رو انداختم تو سطل و اومدم خونمون..خدافطی هم نکروم

😊😊