پسرم یک سال و یک ماهشه از هفت -هشت ماهگی خود بخود یاد گرفت سیلی بزنه یا چنگ بندازه و چنگول بگیره من همش سعی میکردم بهش ناز کردن یاد بدم ولی اون برعکسه البته اطرافیان ب این کارش ذوق میکنن و گویا فقط من ناراحتم حالا بدتر شده خیلی آرومه و بازی میکنه با وسایلش و تمرکز رو تصاویر داره و ب حرفام دقت میکنه ولی دکتر بردم شربت آتن تالین ک مال بچه های بیش فعاله تجویز کرد من ندادم چون میترسم بنظر شما پسرم بیش فعاله ولی اصلا علائم بیش فعالی نداره فقط خوشش میاد بقیه رو بزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیش فعالی بعد از چهار سالگی شناسایی میشه خواهش میکنم دارو رو نده به بچت..درضمن دست پسرت رو بگیر تو چشماش نگاه کن و بهش اخم کن ...به دیگران هم بگو نخندن
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
چند روز نبریش پیش اونا که تشویق میکنن یادش میره . بعد سعی کن خیلی نازش کنی و بوسش کنی . بچه ی من یاد گرفته بود سینمو گاز میگرفت بعد شیر خوردن بهش یاد دادم بوس کنه الان بوس میکنه بعد شیر 😂😂
نباید بهش بگی نزن چون بچه فعل منفی رو متوجه نمیشه باید ناز ش کنی تا عادت کنه یا با هم بوس بازی و بقل بازی کنین .
چون اطرافیانتون از دست بزن بچتون ذوق زده میشن ،مشکل کار همینه .بچه فکرکرده تا الان کار درستی انجام میداده پس ادامه هم میده ! به نظر من بچتون بیش فعالی نداره اطرافیانتون ولی یه مشکلی دارن!!!!!
تو رو خدا حرف هر دکتری رو گوش نکنید دوست من پسرش خیلی شبطون بود دکتر گفت بیش فعاله ودارو بهش داد 4سال دارو خورد بعد فهمیدن بیش فعال نیست وتشخیص دکتر اشتباه بوده ولی دیگه خیلی دیر شده بود وپسرش کاملا بیمار شده بود بخاطر داروهای اشتباه
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!