2777
2789
عنوان

بیماری گال

4701 بازدید | 97 پست

دوستان من شنبه پیش متوجه شدم که انگل پوستی گال گرفتم پرمترین زدم و کلی بشور و بساب کردم چند روزی خوب شدم یعنی هم خارش هم دونه نزدم جدید دو روز بود پوست روی شکمم می‌سوخت دیروز دیدم که چندتا دونه زدم مجدد مثل جوش ریز اما نمی‌دونم گال هست یانه دوباره رفتم حمام و پرمترین زدم دراصل باید شنبه میزدم پنجشنبه زدم از ترسم الان پوست شکمم خیلی حساس شده میسوزه لباسم میخوره بهش احساس بدی دارم خارش ندارن دست میزنم میخاره بنظرتون گاله؟یا از عوارض پماد پرمترینه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی دکتر ؟ مطمئنی گاله؟ منم گال گرفتم بدنم قرمز بود از بس میخاریدم

آره ببین من دوشنبه بدنم شروع کرد به خارش شنبه رفتم دکتر فهمیدم گال گرفتم و پرمترین ۵ درصد زدم تا چهار روز خارش نداشتم و دونه جدید نزدم دیروز خیلی ناگهانی روی پوستم این جوشا دراومد بعد بیشتر میسوزه پوست شکمم انگار نازک شده لباس به تنم میخوره میسوزه،ببین دستم اینجوری بود رفتم دکتر روی پاهام و کمرم بود یکم الان همشون خوب شدن تقریباً خارش ندارن و نارنجی شدن 

نمیدونم میخوای یه دکتر باز برو ، شاید محلول داد 

نمیدونم بخدا روی پماده زده عوارض جانبی سوزش و راش پوستی حالا بازم میرم دکتر شما چقدر طول کشید تا خوب بشی؟از کجا متوجه شدید خوب شدین؟

نمیدونم بخدا روی پماده زده عوارض جانبی سوزش و راش پوستی حالا بازم میرم دکتر شما چقدر طول کشید تا خوب ...

من میزدم بدنم یهو داغ میشد 

۱ ماه ، اون اخرا دیگه نمیزدم 

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
من میزدم بدنم یهو داغ میشد  ۱ ماه ، اون اخرا دیگه نمیزدم

من پام اینجوری بود خارش وحشتناک اصلا نخوابیدم یه شب ساعت ۷ صبح رفتم نشستم درمانگاه دکتر عمومی اومد گفت آلرژی بتامتازون زد برام بدتر شدم عصر رفتم متخصص پوست گفت گاله پدرم دراومد انقد شستم و سابیدم و جوشوندم اونم خوب شدم سه چهار روز از دیروز جوش زده رو شکمم نمی‌دونم از چیه گاله یا پماد باید برم دکتر اذیتم می‌کنهخیلی از گال لعنتی میترسم یه هفته اس شب و روزم یکی شده همش با استرس میگذرونم بچه کوچیک هم دارم خیلی سخته

شما چه دارویی استفاده کردید؟به من پرمترین ۵ درصد داد و کالامین قرص سیتریزین و وپماد کروتادرم

من پام اینجوری بود خارش وحشتناک اصلا نخوابیدم یه شب ساعت ۷ صبح رفتم نشستم درمانگاه دکتر عمومی اومد گ ...

من فقط پرمترین زدم 

دیگه انقد خسته شده بودم میگفتم یعنی میشه من خوب بشم 😪خیلی سخت بود 

شما هم خوب میشی نگران نباش ♥️

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
من فقط پرمترین زدم  دیگه انقد خسته شده بودم میگفتم یعنی میشه من خوب بشم 😪خیلی سخت بود  ...

آره واقعا منم خیلی میترسم روانم بهم ریخته خدارو شکر که شما خوب شدی بعضیارو میبینم میگن ماها درگیری بودن وحشت میکنم

آره ببین من دوشنبه بدنم شروع کرد به خارش شنبه رفتم دکتر فهمیدم گال گرفتم و پرمترین ۵ درصد زدم تا چها ...

عزیزم خوب شدی؟ 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم