2777
2789
عنوان

پسرم همه رو میزنه😭😭خیلی نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 62 پست
پسر منم میزنه البته مهربانم هست ولی وقتی یه کاری رو بهش بگی نکن لج میکنه همش انجام میده همش در حال ب ...

تمرکز نداشته باشه رو تصاویر یا نتونه ی بازی رو درست انجام بده مثلا بازی حلقه و میله علائمش زیاده گوگل سرچ کن زده بود اگه شیش مورد از علایم باشه احتمالا بیش فعالن پسر من خداروشکر یکیشم نداره

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمانش فقط بي تفاوتي هست اصلا به روي خودتون نيارين خيلي كوچيكه اصلا نمي دونه زدن چيه فكر ميكنه بازيه  اگر عكس العمل منفي هم نشان دهيد بدتر ميكنه 

فقط با اعتنا نكردن وبي تفاوتي مي بينين كه از يادش ميره

اه چقد بد  من یه پسر 5 6 ساله دیدم یک سر میزد تو گوش خودش تا رفیقاش بخندن  صلا حالم خیلی ...

نه عزیزم اصلا اهل خشونت نیستن پسر بزرگم با شوخی این کارو میکنه بالا پایین میپره کوچیکه میخنده اون فسقلی هم یاد گرفته البته دیگه بهشون اجازه ندادم دو روزه بهتر شده

تو رو خدا حرف هر دکتری رو گوش نکنید دوست من پسرش خیلی شبطون بود دکتر گفت بیش فعاله ودارو بهش داد 4سا ...

تازه من شنیدم تو خارج به این راحتی تشخیصش نمیدن تا شش سالگی که اصلا دارو نمیدن 

فقط تو موارد حاد دارو میدن 

اگه بیش فعالی رو بتونم کنترل کنن فقط کار درمانی میکنن 

اینجا سریع به همه بچه ها یا میگن بیش فعاله یا اوتیسم

نه عزیزم دارو رو اصلا بهش نده....

یه سری رفتارها به خاطر یادگیری به وجود میاد....نه صرفا به خاطر بیش فعالی یا هرموضوع دیگه ای.بچه ی شماهم این کارا انجام داده دیده بقیه میخندن داره هی ادامه دار و تشدید میشه رفتارش.به بقیه بگو بی توجهی کنن به این رفتارش.خودتم توی اون مواقع سرشا گرم یه چیز دیگه کن یا جایگزین بذار مثلا بگو دوستتا بوسش کن یا برو باهاش بازی کن یا بغلش کن یا نازیش کن.....ولی دعوا نکن بچه را لجباز میشه.

درمانش فقط بي تفاوتي هست اصلا به روي خودتون نيارين خيلي كوچيكه اصلا نمي دونه زدن چيه فكر ميكنه بازيه ...

مرسی از نظرات همگی واقعا خیالم راحت شد 😍😍😘

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
تمرکز نداشته باشه رو تصاویر یا نتونه ی بازی رو درست انجام بده مثلا بازی حلقه و میله علائمش زیاده گوگ ...

ن پسرم امروزش بالاست هوش خوبیم دارم الان هجده ماه شه حتی جیش هم داشته باشه میگه فقط یکم بازی گوشه و شلوغ کار و تحرکشم زیاد البته توی خونه شیطنتش کمنده خونه مامانم میرم بیشتر شلوغ میکنه 

وا برا چی به بچه بی گناه برچسب بیش فعال بزنن و دارو بخوره نععععععع اصلا گوش نده به این حرفا. اولا بچه ها شبیه هم نیستن و نباید مقایسشون کرد با هم در هر سنی و دوما اینکه تمام کارای بچه ها یه دوره هست تو هر سنی یه عادت بد رو بصورت دوره ای انجام میده و طبیعیه و دوره ش تموم میشه به همین سادگی. یبار زدن هست یبار موکشیدن هست یبار گازه یبار جیغه ... اینا همش مراحل رشد بچس نگران نباش عزیزم طبیعیه 

بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره.... خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه.... دستمو بگیره و بگه....: ادمها اذیتت میکنن...؟؟!! بیا بریم پیش خودم....
چند سالش بود گفتن بیش فعاله؟

سه سال..ببین عزیزم برای تشخیص بیشفعالی قبل از هفت سالگی دکتر باید حداقل 6ماه با بچه مشاوره کن بعد یه تست بگیره تا بتونه نظرقطی رو بگه...چون قبل ازهفت سالگی شیطنت تو وجود  همه بچه ها هست وخیلی از شیطونی ها شبیه هم هست ...واسه همین نباید تادیدیم یه بچه ای شیطونه یا زیاد میپره بگیم بیش فعال...من نمیدونم چطور دکتر به استارتر دارو تجویز گرده ما تو فامیل هامون بچه هوییداریم که تا شش یا هفت سالگی همه رو میزدن ولی الان بهترین بچه ها شدن...در ضمن پسر خود من هم کم و بیش عادت زدن داره

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
تمرکزش بالاست

شیطنت میکنن منو شما حساس شدیم من خدارو شکر بعد خوندن نظرات دوستان و مطالبی راجبه بیش فعالی خیالم راحت شد 

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍
سه سال..ببین عزیزم برای تشخیص بیشفعالی قبل از هفت سالگی دکتر باید حداقل 6ماه با بچه مشاوره کن بعد یه ...

کاملا باهاتون موافقم 

منم بچه هام شیطونن میدونم پیش یه سری از دکترا ببرم سریع دارو میدن 

ولی من که خودم میتونم تحمل کنم قطعا تا هفت سالگی هم صبر میکنم 

ولی میدونم همینطور که سال به سال بهتر میشن تا اون موقع هم کلی تغییر میکنن

سه سال..ببین عزیزم برای تشخیص بیشفعالی قبل از هفت سالگی دکتر باید حداقل 6ماه با بچه مشاوره کن بعد یه ...

خدارو شکر اصلا دارو رو دارو  خانه نداشت بعدشم ک سرچ کردم و دیدم برای بیش فعالیه از خریدش منصرف شدم 

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍