2777
2789
عنوان

شما هم اطرافیانتون اینجوری شدن؟🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که زایمان کرده بودم فامیل ها میومدن عیادت مرد دنبالشون نبود. یکم مینشستن بعد که پامیشدن برن میگفت ...

والا کاش منم اینجور بودن ما حتی زنونه هم بیان کمتر از سه چهارساعت نمیشینن اصلا هم کمک نمیکنن منم خواهر ندارم فقط یه مامان دارم که زانو درد شدید داره

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
 از روی زیاده دیگه. ببخشید کلا اینجور آدما عادت دارن به مفت خوری 

اره دقیقا

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شوهرخواهرای من اینطورن دو سه روز میان میمونن ما که میریم شهرشون به روی خودشون نمیارن

چقد بده اینجوری 

بلانسبت شما من احساس میکنم فکر میکنن ما خریم

اشتباه از خودتونه،  یه بار که خواستن بیان، محترمانه بگید  نیستیم.  یا زنگ زدین برین خ ...

انقد اینکارو کردیم که نگو 

ما از رو رفتیم اونا نرفتن 

وا رو دادی بهشون .....نکنه از اونایی ک زبون نداری مثل من 

نه زبون دارم ولی یه تربیت بدی که داریم اینه که باید حتما به بزرگتر احترام بزاریم همیشه هم همین بزرگترا سوارمون شدن 

ببخشید عزیزم که اینو میگم این ضعف خانواده شماست که تا حالا اجازه دادین باهاتون اینجوری برخورد شه ما ...

اره دیگه 

مامان و بابای منم همیشه کوتاه اومدن تازه اگر ما بچه ها بخوایم کاری رو هم انجام بدیم اونا نمیزارن میگن عیب بزرگتره و فلانه 

نه زبون دارم ولی یه تربیت بدی که داریم اینه که باید حتما به بزرگتر احترام بزاریم همیشه هم همین بزرگت ...

فقط مقابله ب مثل جواب میدع ..والا اونا فکر میکنن شما از این طرز برخوردشون راضیید ادامه میدن 

آرزو میکنم روزی برسه که وقتی دلتون براش تنگ شد فقط کافی باشه که از این پهلو به اون پهلو بشید
چرا نگفتی میری سرکار و الان اوضاعت خوب نیس واسه مهمون داری والا با هرکس باید مثه خودش رفتار کرد

گفتم خودشونم خبر دارن 

به مامانم گفتن تورو خدا تو برو کمکش اذیت نشه😑😑

صددرصد بیش از حد مهمون نوازی و از اول به همه رو دادی. وقتی اونا روی خوش نشون نمیدن شمام دوبار بپیچون ...

اره راستش مهمون داشتم بچش تو یه روز یکو نیم بهم ضرر زده هیچی نگفتم مامانشم معذرتخواهی هم نکرد

مثلا من یه دوست دارم وقتی میومد خونم هر چی منتظر میشدم نمیرفت منم بلند میشدم واسه خودم و بچه هام غذا ...

وایییی این دیگه مفت خوره به تمام معنا بوده 

فقط مقابله ب مثل جواب میدع ..والا اونا فکر میکنن شما از این طرز برخوردشون راضیید ادامه میدن 

اره دیگه 

به مامانم گفتم این بار اخره دفعه بعد گفتن میخوایم بیایم درو باز نمیکنم