2777
2789
عنوان

شما هم اطرافیانتون اینجوری شدن؟🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 65 پست
وایییی این دیگه مفت خوره به تمام معنا بوده 

دقیییییقا 👍

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
اره من کلی پیش شوهرم خجالت میکشم داستانیه اصن طولانی....

هم من هم مامانمم از شوهرامون خجالت میکشیم 

اونسری بابام میگفت چرا همش اونا میان خب یه بارم شما برید 

الانم شوهرم به من میگه ما باید شنبه ۷ صبح پاشیم اینا باز میخوان بیان تا ۳ بشینن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حدودی مشکل شما رو دارم البته نه از نظر مهمون ... از نظر بیشعوری اطرافیان! من امسال کنکور داد ...

ما از این جریانا هم داریم دردمون یکی دوتا نیست

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
بگوخونه نیستیم فک کنم زیادی رومیدی وساده ای همین

رو زیاد میدم اره 

اینم بدبختی منه

انقد اینکارو کردیم که نگو  ما از رو رفتیم اونا نرفتن

عجب!!!! 

بهترین کار با آدمای اینجوری  قطع رابطه س، واقعا اذیت کننده س  رفتارشون.

بخاطر زندگی خودتم هم شده   یه فکر اساسی بکن،  همسرت خیلی مَردِ خوبیه که تحمل میکنه، واقعاً هر کسی اینکارو نمیکنه.

عجب!!!!  بهترین کار با آدمای اینجوری  قطع رابطه س، واقعا اذیت کننده س  رفتارشون. بخ ...

اره به خدا گل گفتی 

از حالا موندم اینا ساعت سه شب پا میشن میرن منو شوهرم چطور شنبه ساعت ۷ بریم سرکار 

دیگه این باره اخره عمرا رو بدم بهشون