2777
2789
عنوان

شما هم اطرافیانتون اینجوری شدن؟🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 65 پست
بابا دوهفته همش بهونه اوردم ول کن نبودن چند بارم ما خواستیم بریم هی میگفتن نیستیم ماهم خودمون از رو ...

عزیزم متوجهم چی میگی ... باشه غرورت اجازه نمیده که اصرار کنی بری خونشون ...  

دو راه داری 

1. از این به بعد سر زده برو خونشون ... ببخشیدا (نه من گدای یه شام و ناهارم نه شما) ولی بالاخره هر رفتی یه امدی داره ... هر غذایی که میدی به همون اندازه هم باید بری بخوری

2. شما مرتب بهونه بیار .... اونام بالاخره از رو میرن!.... یا جواب نده ....  شمارشونو رو تلفن خونه دیدی اصن برندار ... توی گوشی خودتو شوهرتم شمارشونو بذار بلک لیست ... 

خجالت مجالتو بذار کنار ... اسایش خودت مهمه

حالا شما خوبه واسه رفتن معمولی میپیجونن ما دختر خاله هام واسه مراسم عقد و عروسیشون مارو میپیچون ...

شما یه پله بی شعور ترن پس با عرض معذرت

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا جاریام اینجور بودن ماهم دیگه عیدا هم نمیریم  مگه رابطه یه طرفه میشه اخه

نه نمیشه. هر رابطه و رفت و آمدی باااااید دو طرفه باشه.

من هفته ای یکبار میریم خونه مامانم هفته ای یکبار هم خونه مادرشوهر، ولی ماهی یکبار دعوت جفتشون میگیرم و یه شام مفصل تدارک میبینم.

نمیشه که فقط خورد. باید پس داد.

خرج گرونه آدم باید شعور و درک داشته باشه.

به آدمای مفت خور هم رو نده.

فوقش باهات قهر میکنن دیگه؟ به دَرَک

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
عزیزم متوجهم چی میگی ... باشه غرورت اجازه نمیده که اصرار کنی بری خونشون ...   دو راه داری  ...

کاملا حرفات درسته 

حالا به مامانم گفتم برای زایمانم یکنفر از اینا رو راه نمیدم حوصله ندارم هر شب بیان دورهمی رو سر ما خراب شن با اون حال من والا هر چی ما حیا میکنیم اونا پر رو تر میشن

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
چمیدونم هی میگیم زشته رو جامونن

عاقا اصن ایندفعه مدیونی تذکر ندی استارتر ....

اصن خونم به جوش اومد .... به شدت دوس دارم یکی بخوابونم تو گوش اینجور ادما با این وضع بچه تربیت کردنشون ...

نه نمیشه. هر رابطه و رفت و آمدی باااااید دو طرفه باشه. من هفته ای یکبار میریم خونه مامانم هفته ای ی ...

اره دقیقا 

منو مامانمم قشنگ مثل شما فکر میکنیم ولی همین باعث سواستفادشون شده

خب شمام کادو عقد ندین!   ... یا مبلغ بسیار کم بدین!!... والا

بابام نمیتونه هرچی میگیمش .میگه اونا بیشعورن منم مثه اونا برخورد کنم ک میشم مثه همونا🤦🏻‍♀️

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
عاقا اصن ایندفعه مدیونی تذکر ندی استارتر .... اصن خونم به جوش اومد .... به شدت دوس دارم یکی بخوابون ...

الهیییی عزیزم 😂😂😂😍😍😍

ببین خودمون چی میکشیم 

ازدروغ بگو استراحتم تانیان.اصلن ولشون کن اونا ک رونمیدن کسی بره خونشون توهم مثل خودشون باش

الانم گفتم اوضاعم خوب نیست به مامانم گفتن که تو کمکش باش خودش اذیت نشه😑😑😑

مثلا من یه دوست دارم وقتی میومد خونم هر چی منتظر میشدم نمیرفت منم بلند میشدم واسه خودم و بچه هام غذا بپزم اونم میگفت گوشت مرغ نپزیا من شیر میدم واسم خوب نیست،فقط بوقلمون بپز، روغن هم زیتون بریز تو غذا، برنج هم فقط ایرانی 😐

بعد منکه میرفتم خونشون میدیدم بلند نمیشه غذا بپزه، دفعه آخری ساعت ۸ شب بلند شد گفت مادرشوهرم آش رشته نذری آورده همونا رو داغ میکنیم با نون میخوریم؟ 😐

آخه آدم بیشعور من به بچه یکساله و سه ساله آش رشته شام بدم؟

منم بلند شدم گفتم میرم خونه خودم غذا میپزم میخوریم.

چند روز پیش هم زنگ زد که سر کوچتونم میخوام بیام خونت گفتم شرمنده خونه ریخت و پاشه خیلی هم کار دارم.

شوهرم جون بکنه کار کنه من بدم آدمای مفت خور بخورن؟

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
کاملا حرفات درسته  حالا به مامانم گفتم برای زایمانم یکنفر از اینا رو راه نمیدم حوصله ندارم هر ...

منم تا حدودی مشکل شما رو دارم البته نه از نظر مهمون ... از نظر بیشعوری اطرافیان!

من امسال کنکور دادم ... خدای احد و واحد شاهده ... کسایی که ده سال یبارم زنگ نمیزدن به ما یه حال نمیپرسیدن الان زنگ میزنن بفهمن رتبه من چند شده ... یا موسسه قلمچی ..من امسال فقط الکی ثبت نام کردم .... بعدش چون طرف اشنا بود روم نشد برم انصراف ...  کلا دو سه تا ازمون شرکت کردم ...  زنگ زده به مادرم میگه  به دخترت بگو کد داوطلبی بده ....  منم گفتم بگو من خوابیدم .... از اون بار صددددبار زنگ زده جواب ندادم!.... والا !....   فقط به ارامش و اسایش خودت فکر  کن .... بقیه دارن خرجتو نمیدن که راضی نگه داشتنشون مهم باشه!!!

نه اینجور نیستن،برا دیدن زنی که زایمان کرده هم فقط کوتاه اونم با کادو میرن،اصلا جدیدا که بچه رو هم م ...

خوش به حالتون چه با فرهنگن 

من فقط عزا گرفتم که الان زایمان کردم تا یه ماه می خوان دورهمی بگیرن هر شب خونه من و مامانم