2777
2789
عنوان

شما هم اطرافیانتون اینجوری شدن؟🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 65 پست

عزیزم مثل خودشون باش ... این دفعه زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم بگو عههه .. اتفاقا ما الات لباس پوشیدیم بیایم خونتون ....  یا بگو ببخشید خونه نیستم ... نوبت دکتر دارم ....

چندبار دکشون کن .... زنگ زدن جواب نده ...   کار نداره که ....  با بیشعورا باید مثل خودشون رفتار کرد!... ببخشید البته ... بلانسبت همگی شما

الهی بگردمت استارتر درکت میکنم دختر خاله ها و عمه ی منم همینن دقیقا

فدای تو 

اصلا نمیفهممشون چرا اینجورین مثلا  دوهفته پیشم خونه مامانم اومدن دختر خالم دوقلو داره خالم شیرینی خوری رو گذاشت جلو یکیشون تقسیمم گذاشت جلو یکی دیگشون رو زمین همه شیرینیا و شکلاتارو دهنی و له کردن رو قالی بعدشم بهونه کفشاشون رو گرفتن باز خالم کرد پاشون اورد رو فرش مامانه منم وسواس یعنی داشت میترکید از عصبانیت حالا این هفته میخوان بیان خونه من😑

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نگفتی میری سرکار و الان اوضاعت خوب نیس واسه مهمون داری والا با هرکس باید مثه خودش رفتار کرد

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
خدایی نمیدونم چطور روشون میشه هی اونا بیان ولی ما چند ساله رو ندادن بریم  منم بدم میاد

صددرصد بیش از حد مهمون نوازی و از اول به همه رو دادی. وقتی اونا روی خوش نشون نمیدن شمام دوبار بپیچونیشون شرشون کم میشه

عزیزم مثل خودشون باش ... این دفعه زنگ زدن گفتن میخوایم بیایم بگو عههه .. اتفاقا ما الات لباس پوشیدیم ...

بابا دوهفته همش بهونه اوردم ول کن نبودن چند بارم ما خواستیم بریم هی میگفتن نیستیم ماهم خودمون از رو رفتیم خب ادم غرور داره دیگه 

مشکلمم اومدن نیست مشکلم سنگینی خودمه 

خب خودشون باید شعور داشته باشن 

تازه میگه میخوایم الان یه بار بیایم که برا زایمانتم چند بار میایم پشت سر هم نباشه😐

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
شمام عین خودشون برخورد کن خب...هر وقت خواستن بیان بگو ما میخاستیم بیایم که !!!

اینکارو کردیم هی دکمون میکردن دیگه به عزت نفسمون بر خورد😑😂

حالا شما خوبه واسه رفتن معمولی میپیجونن ما دختر خاله هام واسه مراسم عقد و عروسیشون مارو میپیچونن میگن یه مراسم سادس کسیو نگفتیم بعد ک مامانم میره و میاد میفهمیم اینجوری گفتن ک ما نریم حالا خودشون از ده روز قبل عروسیامون خونه مامانم جمع میشن

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
فدای تو  اصلا نمیفهممشون چرا اینجورین مثلا  دوهفته پیشم خونه مامانم اومدن دختر خالم دوقلو ...

وا .... عزیزم چرا تذکر نمیدین؟... من جدیدا هیچکی بغیر از خودم و راحتی خودم برام مهم نیست .... رفتار بد ببینم بی رودربایستی تذکر میدم .... قبلا خیلی بی زبون بودم همه روم سوار بودن

اشتباه از خودتونه،  یه بار که خواستن بیان، محترمانه بگید  نیستیم.  یا زنگ زدین برین خ ...

جاری من ۳سال پیش پررو پررو زنگ زد شام خودشون رو دعوت کرد، منم یه شام مفصل پختم اومدند خوردند.

دو سه روز بعدش خودش پیام داد ما رو دعوت کرد بعد عصرش پیام داد که شرمنده پسرم مریضه نیاید.

بعدش فهمیدم میخواسته بیاد فقط مفت خوری کنه و به اجبار مادرشوهرم پیام داده ما رو دعوت کرده.

یا تولد بچه ی من میومدند ولی تولد بچه ی خودش ما رو اصلا آدم حساب نمیکرد.

منم دو سه ساله دیگه نرفتم خونشون حتی عید ها هم نمیریم.

شمارش رو هم بلاک کردم.

از آدمایی که فکر میکنند خیلی زرنگن و بقیه رو احمق فرض میکنند حالم به هم میخوره.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
ازدروغ بگو استراحتم تانیان.اصلن ولشون کن اونا ک رونمیدن کسی بره خونشون توهم مثل خودشون باش

پر رو تر این حرفان 

به مامانم گفتم اینبارو بیان اما برا زایمانم اگر خواستن بیان با این بچه های فضولشون درو باز نمیکنم 

جاری من ۳سال پیش پررو پررو زنگ زد شام خودشون رو دعوت کرد، منم یه شام مفصل پختم اومدند خوردند. دو سه ...

منم دقیقا جاریام اینجور بودن ماهم دیگه عیدا هم نمیریم 

مگه رابطه یه طرفه میشه اخه

وا .... عزیزم چرا تذکر نمیدین؟... من جدیدا هیچکی بغیر از خودم و راحتی خودم برام مهم نیست .... رفتار ...

چمیدونم هی میگیم زشته رو جامونن