2777
2789

عصرتون بخیر 

میگم یه سوال برام پیش اومده فامیلای شما هم اینجوری شدن که فقط دوست دارن اونا بیان خونه شما؟

مثلا خالها و دختر خاله های من تا میگی میخوایم بیایم یه سر پیشتون میگه عه ما میخواستیم بیایم و از فردا تماس میگیرن که بیان 

الان من ۵ ساله خونه خاله ها و دختر خاله هاو داییامو ندیدم همش اونا میان 

دوستامم جدیدا هر هفته میان اما اگر قرار خونه اونا باشه همه چی دنگیه 

اون زن داییمم از یه شهر دیگه تماس گرفته به مامانم که دخترت زایمان کرد خبرمون کن میخوایم چند روز بیایم با پسر دایی مجردم 😑اخه من با شکم پاره جلو پسر داییم چیکار دارم

الانم دوهفتس خالم اینا و زن داییم گیر دادن میخوان قبل زایمانم بیان قراره فرداشب بیان از اینایی هستن که تا ۳ شب میشینن هی باید حجلوشون خم و راست شی منم ۳۴ هفتمه و شاغلم و یه بچه هم دارم خودمو به زور جابه جا میکنم 

چرا مردم اینجوری شدن😑😑😑

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 

ببخشید

ولی چه فامیلا بیشعوری داری! 😐

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای که چقد ازین روابط فامیلی بدم میاد

خدایی نمیدونم چطور روشون میشه هی اونا بیان ولی ما چند ساله رو ندادن بریم 

منم بدم میاد 

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
ببخشید ولی چه فامیلا بیشعوری داری! 😐

دقیقا 

اصل مطلبو گفتی

نه اینجور نیستن،برا دیدن زنی که زایمان کرده هم فقط کوتاه اونم با کادو میرن،اصلا جدیدا که بچه رو هم میگن نمیخوایم ببینیم تا بزرگتر بشه

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.

من که زایمان کرده بودم فامیل ها میومدن عیادت مرد دنبالشون نبود. یکم مینشستن بعد که پامیشدن برن میگفتن شوهرمون تو ماشین سر کوچه نشستن.

من حتی برادر خودمم تا وقتی سرپا نشدم نیومد بچمو ببینه.

حیا هم خوب چیزیه والا

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

اشتباه از خودتونه،  یه بار که خواستن بیان، محترمانه بگید  نیستیم.  یا زنگ زدین برین خونشون   گفتن ما میخواستیم بیاییم، بگین  نه دیگه این دفعه نوبت ماست😂

این اخلاقشون اصلا خوب نیست، رفت و آمد گفتن  نه که سوءاستفاده کردن.

ببخشید عزیزم که اینو میگم این ضعف خانواده شماست که تا حالا اجازه دادین باهاتون اینجوری برخورد شه ما هم از این قضایا داشتیم و هنوز هم گاهی پیش میاد اما خیلی کم اونم واس این که مامانا ی ما همیشه کوتاه میان و نمی خوان کسی ازشون ناراحت شه حتی اگه به قیمت ناراحتی خودشون و بچه هاشون باشه

آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار🧘‍♀️بحران ندیدن تو را من چه کنم😢😢