2777
2789
عنوان

یک سوال درباره عفونت

80 بازدید | 13 پست

سلام خانمها من خواهرم دوماهه باردارن، یک هفته هست که به شدددددت خارش داره در حدی که بی طاقت میشه و میزنه زیرگریه، رفته دکتر بهش پماد داده که تزریق کنه داخل بدن، کسی تجربه ای داره؟ آزمایش عفونت هنوز باید چند روز دیگه بره، عفونت باشه خطرناکه؟؟ تا قبل از بارداری اصلا اینجوری نبوده

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

حتماطب سنتی بره

دودکردن عنبرنسابراش خوبه منم باردار بودم دکترطب سنتی گفت انجام بده اخرای بارداریم بود

🍃🌺اللّهم صَلِّ علی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
حتماطب سنتی بره دودکردن عنبرنسابراش خوبه منم باردار بودم دکترطب سنتی گفت انجام بده اخرای بارداریم ب ...

خواهرم خیلی پیگیر طب سنتی هست، اصلا با همین طب سنتی باردار شد، ولی دکتر فقط بهش چندتا دستور کوچیک‌داد، شما دود عنبر نسا دادید مشکلی پیدا نکردید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماطب سنتی بره دودکردن عنبرنسابراش خوبه منم باردار بودم دکترطب سنتی گفت انجام بده اخرای بارداریم ب ...

واای باعث سقط جنین میشه ها نکنین اینکارو

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خواهرم خیلی پیگیر طب سنتی هست، اصلا با همین طب سنتی باردار شد، ولی دکتر فقط بهش چندتا دستور کوچیک‌دا ...

نه هیچ مشکلی نداره بازبرااطمینان بره پیش دکتر طب چون ماه های اوله

خواهرم خیلی پیگیر طب سنتی هست، اصلا با همین طب سنتی باردار شد، ولی دکتر فقط بهش چندتا دستور کوچیک‌دا ...

عزیزم اینو همو میدونن سقط میاره حتی دوستم بعد سقط بقایا داشت گفته بودن برای سقط کامل دود کنه.خواهشا مسایل پزشکی رو اینجا پرس و جو نکن اخه مگه ما دکتریم خواهرتم بیچاره نکن.سر هرچی که ادم تاپیک نمیزنه برین دکتر

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
واای باعث سقط جنین میشه ها نکنین اینکارو

پس چرانشد؟

البته گفتم چون ماه های اولشه بهتره باپزشک طب صحبت کنه چون من ماه هشتم بودم

عزیزم اینو همو میدونن سقط میاره حتی دوستم بعد سقط بقایا داشت گفته بودن برای سقط کامل دود کنه.خواهشا ...

چون سقط داشته برای اینکه عفونت نکنه گفتن دود کنه

پس چرانشد؟ البته گفتم چون ماه های اولشه بهتره باپزشک طب صحبت کنه چون من ماه هشتم بودم

عزیزم ماه هشت بچه با امپول فشارم به زور باید بیاد ایشون تازه دوماهشه خواهشا سوال رو خوب بخونین.بخدا تبعات داره 

عزیزم ماه هشت بچه با امپول فشارم به زور باید بیاد ایشون تازه دوماهشه خواهشا سوال رو خوب بخونین.بخدا ...

عزیزم منم گفتم قبلش برن بادکترمشورت کنن تجویز نکردم گفتم من ماه هشت رفتم دکترطب این وگفتن انجام بده خداروشکر عفونتم ندارم ورفع شد

قبلش توصیه وتاکیدکردم برن پیش پزشک چون ماه های اول حتماحتما ازدکتربپرسن

عزیزم اینو همو میدونن سقط میاره حتی دوستم بعد سقط بقایا داشت گفته بودن برای سقط کامل دود کنه.خواهشا ...

حق با شماست، 🌺🌺🌺

عزیزم منم گفتم قبلش برن بادکترمشورت کنن تجویز نکردم گفتم من ماه هشت رفتم دکترطب این وگفتن انجام بده ...

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺