2777
2789
عنوان

شوهرای شما در هر موردی باهاتون صادقه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 64 پست
بیچاره انقد سرکاره اصن فانتزی نداره خونه هم میخوابه، دلم براش سوخت       ولی گشنش ...

دقیقا منم گاهی شوهرم میخوابه نگاش میکنم گریه میکنم گریم میگره حقش این نبود تو این زندگی.همش زحمت.

شوهر من برعکس هیچی نمیگه برا غذا که بعضی وقتامم این اخلاق خوب نیس چون هر چی میگی نمیگه چی دوس داره بپزم چون فک میکنه به زحمت میفتم همش میگه هر چی راحتی و من به شدت عصبی میشم. چون ادم گاهی دلش میخواد بدونه شوهرش دلش چی میخواد براش درست کنه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
مسخره نکن،از لحاظ علمی هر خیانتی یه ریشه ای داره

پس تنوع طلبی چی میشه یکی دوست داره با همه باشه 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تنوع طلبی چی میشه یکی دوست داره با همه باشه 

تنوع طلبی هم یه مدل بیماریه که فرد تمام و کمال با خانومش خوبه اما بازم دوست داره با خانومای دیگه هم باشه

آنتی سوشال یا ضد اجتماعی هم یه مدل بیماریه (آقایونی که دنبال روابط ممنوع میرن،مثلا زنی که ازدواج کرده)

و....

میدونم بحث اینا همه جداست یه سری ها مشکل دارن و بیمارن شوهره منم اینطوریه،نمیتونه و دلش نمیاد خواس ...

نمیتونه و نمیخواد به شما که مادر بچه ش هستی بگه ؟؟ جالبه نطرات شما و همسرت 

اونوقت یه کارایی رو نمیخواد شما براش انجام بدی چون بچه رو میبوسی ؟ اونوقت ایشون میتونن برن هر کاری کنن و بعدش بچه رو ببوسن و تو بغل بگیرن؟؟

چرا این چرندیات رو باور میکنین و چراااا میشینید گوش میدین به این بی حرمتی که به وجودتون میشه 

واقعا عجیبه برام

همسره شما تاحالا بهتون خیانت نکرده؟ چند ساله ازدواج کردید؟

5 سال

نه الحمدالله . ما رابطه ج نسیمون خوبه اکثرا هر روز داریم گاهیم بیشترم میشه .ادم سردی نیسم ولی بعضی فانتزیای اونو دوس ندارم . تو رابطم ادم بی پروایی هستم اصلا خجالتی نیستم . حتی لازم باشه نصف شب بیدارش میکنم  الانم تو بارداری خودم زیاد نمیتونم به خاطر شکمم جلو هست یا 3 ماه اول ممنوع بودم اما اونو اکثر روزا راه میندازم یجوری

تنوع طلبی هم یه مدل بیماریه که فرد تمام و کمال با خانومش خوبه اما بازم دوست داره با خانومای دیگه هم ...

تمام و کمال با خانومش خوبه؟؟

چون باید باشه چون وجه اجتماعی و خانوادگیش حفظ شه که زن داره و بچه و غذای گرم آماده 

اگه تنوع طلبی داره میتونه مجرد بمونه و با بیماریش زندگی کنه 

شما که پذیرفتی چرا دنبال خیانت بقیه ای؟

همسره شما تاحالا بهتون خیانت نکرده؟ چند ساله ازدواج کردید؟

شوهر من هرکار خواسته براش کردم حتی تو بارداری 

هرنوع رابطه ای 

نه نگفتم هرجا و هر وقتی بوده 

ولی نمیفهمم چرا با دختر همسایه ک ۱۶ سالشه و هرزست پچ پچ داره 

تو گوشیشم عکسشو دیدم 

میگه برای کل کله که باهاش حرف میزنم وگرنه رابطه دیگه ای نیست 

میدونم بحث اینا همه جداست یه سری ها مشکل دارن و بیمارن شوهره منم اینطوریه،نمیتونه و دلش نمیاد خواس ...

ببخشید ولی خیلی حرف مسخره ایه. این چه اعتقادیه دیگه. اگر اینجور بود خدا میگف بعد از فرزند دار شدن رابطه نداشته باشید

چند ساله ازدواج کردی؟ تاحالا بهت خیانت کرده؟

دو سال و چهارماهه ازدواج کردم

نه اصلااا به قول خودش آدم تا وقتی یه خانوم به این خوبی تو خونه داره چرا بره دنبال زنای دیگه

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉
نمیتونه و نمیخواد به شما که مادر بچه ش هستی بگه ؟؟ جالبه نطرات شما و همسرت  اونوقت یه کارایی ر ...

😶اره