2777
2789
عنوان

شوهرای شما در هر موردی باهاتون صادقه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 64 پست
ببین همه مردا تنوع طلب هستن شکی نیست ولی اینکه به زن و زندگیش تعهد داشته باشه مساله جداست اگه اونجور ...

میدونم بحث اینا همه جداست

یه سری ها مشکل دارن و بیمارن

شوهره منم اینطوریه،نمیتونه و دلش نمیاد خواسته های جنسیشو به من که مادر فرزندشم بگه

بارها بر خلاف میلیش بهم گفته دلم نمیخواد تو فلان کار رو انجام بدی چون قراره بچم رو ببوسی و من دوست ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخره نکن،از لحاظ علمی هر خیانتی یه ریشه ای داره

کی مسخره کرد 

با دو تا تست فهمید شوهرت فانتزیاشو با زنای هرزه برطرف میکنه 

بر فرض ک درست این چه طرز گفته نمیگه زن بیچاره هزار جور فکر میکنه اگ درست نباشه چی

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
در جریان نیستی عزیزم قضاوت نکن

خوبی نیومده 

اوکی

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
میدونم بحث اینا همه جداست یه سری ها مشکل دارن و بیمارن شوهره منم اینطوریه،نمیتونه و دلش نمیاد خواس ...

پس بدون خیانت یه مریضی من دوستایی داشتم تمام و کمال اما بازم خیانت دیدن از نظر خوشگلی تا خیلی چیزای دیگه 

به نظرم وهله اول باید با شوهرت دوست و رفیق باشی حالا نمیدونم خیانت چجور بخشیدی و اون در قبال کارش چجور تونست راضیت کنه  اما باید باهاش حرف بزنی  و ببیینی کمبودش چیه که دنبال اون کمبود تو کس دیگه میگرده یا بفهمی 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

اره همه چیزو میگه

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

هر خیانتی یه ریشه ای داره .اگه واقعا تو رابطه ایدال مرد بود امکان نداره خیانت کنه

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

شوهر من حتی اینکه یه لیوان آب بیارم براشم نمیگه یا با رودرباسی میگه مثلا اومونی اگه زحمتی نیست تازه بقیشم نمیگه من خودم حدس میزنم

اصلا نمیخواد زحمتی بده ب کسی

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

[QUOTE=98978898]فانتزی هامون رو میگیم گاهی به خواسته اون گاهی به خواسته من االان گیر داده رو این مبل نداشتیم[/QUOعالی عالی 🤣

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

همه ادمها چه زن و چه مرد و چه خودت فانتزی های جنسی دارن از یه چیزایی خوششون میاد ما نمیتونیم با یکی باشیم که صد در صد تمام فانتزی های جنسی ما رو داشته باشه اینجاست که چون انسان هستیم و حیوان نیستیم پایبند اخلاق و تعهد هستیم و خودمونو حفظ میکنیم 

شوهرم بهم خیانت جنسی کرده،پیش سک.س تراپ که رفتیم ازشون چند تا آزمون گرفتن و دکتر نتیجه گرفت که همسرت ...

سکس تراپ 🙄

با من که هرکاری دلش میخواد میکنه 😶

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ