2777
2789
عنوان

رابطه ی شوهر با خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 19523 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری ک گفتی منم حسودیم شد     چ داداش خوبیه

چهار سال فاصله سنی اونم وقتی خواهر کوچیکتره برا اینکارا مناسبه؟واقعن اگ خواهرش کوچیکتر بود مسئله ای نداشتم.چون هم سنمم هیت براهمین میگم.

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
اتفاقن عاشقمن.خودمم بهشون محبت میکنم خیلی چ مادی چ معنوی.ولی ی توجهایی ناخودآگاه حالمو بد میکنه.دلم ...

خواهرشه بیخیال اتفاقاخوبه اینجوریه حالاافقط بچسبه به زنش خوبه ؟؟؟خوانوادشو فرااموش کنه خوبه

من و برادرم هم همینطور بودیم. مدام من تو بغلش بودم اما بعد از ازدواج اینقدر دوری کرد که الان ازش خح ...

مگ من کسیو داشتم ک اینجوری بهم محبت کنه؟اونم ازدواج میکنه.اصلن دلیلی نداره رابطه های قبل ازدواج با خانواده بعدشم همونطور بمونه.روانشناسا هم گفتن اینو.

اتفاقن عاشقمن.خودمم بهشون محبت میکنم خیلی چ مادی چ معنوی.ولی ی توجهایی ناخودآگاه حالمو بد میکنه.دلم ...

بس جای جاریه من بودی چی میکردی نامزد بودن برادرشوهرم باهام شوخی میکرد لپمو میکشید خیلی کارا که من تنها میشدیم میگفتم از این کارا نکن نامزدت ناراحت میشه فکر بد میکنه ولی خب بعد ازدواج خوب شد شوهر شمام بعد ازدواج درست میشه😉😉

ببین برادر من تا لباسهای منو میخرید

نظر میداد کجا برم کجا نرم

مثلا عیدها به من پول میداد میگفت خودم عیدیتو میدم فقط تو نرو جایی. 

اما الان چی 

شاید سالی دو سه بار خونه هم بریم

تماس تلفنی که اصلا

شما حایگاه خودتو داری خواهرش هم جایگاه خودشو

هیچ کدوم نمیتونید جای اون یکی و تو قلبش بگیرید

شپا بیماریددد حسودین از مشاور کمک بگیر

صددرصد رو شوهرم حسودم.ولی کسی نگفت من بیمارم.خیلیا بهم حق دادن.قضاوت راحته وقتی تو موقعیت قرار بگیری متوجه میشی درد منو

چهار سال فاصله سنی اونم وقتی خواهر کوچیکتره برا اینکارا مناسبه؟واقعن اگ خواهرش کوچیکتر بود مسئله ای ...

خیلییی سخته ها درکت میکنم اما اینا بخاطر دوست داشتن زیاده نگران نباش 

کم کم برات عادی میشه

لعنتی خواهر شوهرت خیلی شانس داره من داداشم محبتاشم فیزیکه مثلا محکم فشار میده یا با مشت میزنه رو بازوم بعد توقع داره ذوق کنم  

من و برادرم هم همینطور بودیم. مدام من تو بغلش بودم اما بعد از ازدواج اینقدر دوری کرد که الان ازش خح ...

منم عین شما.داداشم جلو خانمش یه احوالپرسی ساده هم نمیکنه.بعد فرداش زنگ میزنه محبت میکنه و حالمو میپرسه

۱۰ماهه عقد کردین🙈 دوس ندارم ب هییییچ جنس مونثی جز من توجه کنه😭

حق داری حسودی کنی و حس ات کاملا طبیعی هست ولی کاری نکن حس حسادت بهت غلبه کنه و باعث بشه یه کاری هایی بکنی که از چشم شوهرت بیفتی . چون وقتی خواهرش را اینقد ردوست داره عشق اش بهش پایدار می مونه تو یه کاری کنی بد خواهرش را بگی یا حساسیت نشون بدی شوهرت از دست تو ناراحت میشی . بعدا که زندگی تون یه کم بگذره بچه دار بشید کم کمک روابط شون مدیریت شده میشه .

خدایا شکرت