الکی حسم بوجود نیومد.چن روز از عقدمون گذشته بود هی دست مینداختن گردن هم ماچ و بغل.شوهرمم خیلی خواهرم ...
عزیزم همیشه اینطورین یعنی زیاد اینطوری میکنن؟
چون منو داداشمم باهم خیلی صمیمی هستیم داداشم گاهی میگیره بغلم میکه حتی از دستم بوس میکنه منم همینطور داداش من برام مثل پدره با اینکه هم سنیم ایرادی نداره که خواهرشه دیگه فکر نکنم عمدی باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم تحملش یکم سخته ولی باید جلو این حست رو بگیری چون اونا خواهربرادرن و کار اشتباهی نمیکنن فقط به هم وابستن و اگه چیزی بگی بهت میگن حسود و چشم نداره رابطه خواهربرادری رو ببینه
حساس نباش اصلا قابل مقایسه نیست جایگاهتون، هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی بدتره، به مرور بهتر میشه تو فقط بهش محبت کن و دور زندگیتو بگیر، خودتم کم کم حساسیتت کمتر میشه
۱۰ماهه عقد کردین🙈 دوس ندارم ب هییییچ جنس مونثی جز من توجه کنه😭
ببین من گفتم منو داداشمم اینطوریم ولی داداش من مجرده اگه یه روزی ازدواج کنه زنشم اینطوری میکنم حتی همیشه به خودشم میگم که از الان زنت رو بیشتر از خودت دوس دارم😁محبت کردن که بد نیس مخصوصا خواهر برادرای این زمونه باهم خیلی صمیمی ان هوای همو زیاد دارن