2777
2789
عنوان

رابطه ی شوهر با خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 19523 بازدید | 109 پست
عزیزم چه‌کار می‌کنه و بگو چند وقته عروسی کردین؟

۱۰ماهه عقد کردین🙈

دوس ندارم ب هییییچ جنس مونثی جز من توجه کنه😭

🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
الکی حسم بوجود نیومد.چن روز از عقدمون گذشته بود هی دست مینداختن گردن هم ماچ و بغل.شوهرمم خیلی خواهرم ...

عزیزم همیشه اینطورین یعنی زیاد اینطوری میکنن؟ 

چون منو داداشمم باهم خیلی صمیمی هستیم داداشم گاهی میگیره بغلم میکه حتی از دستم بوس میکنه منم همینطور داداش من برام مثل پدره با اینکه هم سنیم ایرادی نداره که خواهرشه دیگه فکر نکنم عمدی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم تحملش یکم سخته ولی باید جلو این حست رو بگیری چون اونا خواهربرادرن و کار اشتباهی نمیکنن فقط به هم وابستن و اگه چیزی بگی بهت میگن حسود و چشم نداره رابطه خواهربرادری رو ببینه

خدا نصیب نکنه ازین عروسا

اتفاقن عاشقمن.خودمم بهشون محبت میکنم خیلی چ مادی چ معنوی.ولی ی توجهایی ناخودآگاه حالمو بد میکنه.دلم نمیخواد کسی جز من دوسش داشته باشه😖

۱۰ماهه عقد کردین🙈 دوس ندارم ب هییییچ جنس مونثی جز من توجه کنه😭

عزیزم کاملا حست طبیعیه ولی چیزی بروز نده فقط یه کوچولو به شوهرت بگو دوست دارم بعضی ابرازعلاقه ها و رفتارا فقط مخصوص من باشه 

بعدم بگو خوب من باید یه فرقی با بقیه داشته باشم دیگه

میدونم تحملش یکم سخته ولی باید جلو این حست رو بگیری چون اونا خواهربرادرن و کار اشتباهی نمیکنن فقط به ...

جلوی اونا اصلن بروی خودم نمیارم.دوسشونم دارم.ولی رنگ و روم عوض میشه دست خودمم نیست.خیلی با خودم فک میکنم ولی خیلی یخته برام.همین وابستگی آزارم میده

۱۰ماهه عقد کردین🙈 دوس ندارم ب هییییچ جنس مونثی جز من توجه کنه😭

ببین من گفتم منو داداشمم اینطوریم ولی داداش من مجرده اگه یه روزی ازدواج کنه زنشم اینطوری میکنم  حتی همیشه به خودشم میگم که از الان زنت رو بیشتر از خودت دوس دارم😁محبت کردن که بد نیس مخصوصا خواهر برادرای این زمونه باهم خیلی صمیمی ان هوای همو زیاد دارن

ببین من گفتم منو داداشمم اینطوریم ولی داداش من مجرده اگه یه روزی ازدواج کنه زنشم اینطوری میکنم   ...

مطمئنم اگ خودم داداش بزرگتر داشتم حساس نمیشدم.یجورایی هم ب رابطه ی خواهربرادریشون حسودیم میشه هم ب اینکه ب شوهرم خیلی محبت کنه

عزیزم مشکل از شماست ن اونا سعی کن رو خودت کار کنی تا اذیت نشی

ناخودآگاهه.وقتی خواهرشه خواب بود میرف کنارش دراز میکشید موهاشو دست میکشید.همین کارو دقیفن برای منم انجام میداد.حس مزخرفیه واقعن.😭

من و برادرم هم همینطور بودیم. مدام من تو بغلش بودم

اما بعد از ازدواج اینقدر دوری کرد که الان ازش خحالت میکشم واقعا

فقط ازتون میخوام گند نزنید به رابطه خواهر و برادری. بزارید این رابطه براشون بمونه