2777
2789
عنوان

کیا موهای خوشگل میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ماست و دارچین استفاده میکنم  هر دو با هم مخلوط میکنم بعد میزنم موهام تا یکساعت قهوه‌ای ...

رنگش به مرور نمیره؟؟

بعد توبارداری مشکلی داره؟

khabalo هستم .. اینم کاربری دوممه..
عزیزم یه سوال بعده اینکه مصرف سرکه سیب رو قطع کردیم موهامون ریزشش بیشتر نمیشه؟یه بار یکی تاپیک‌زد می ...

من اولا هر یک درمیون استفاده میکردم بعد یکماه به هفته ای یکبار رسوندم و بعد سه ماه به هر دوهفته یکبار رسوندم موهام  و در سوالتون باید بگم فکر نمیکنم چون من مصرفش که کمتر میکردم ریزش نمیکرد

من اولا هر یک درمیون استفاده میکردم بعد یکماه به هفته ای یکبار رسوندم و بعد سه ماه به هر دوهفته یکبا ...

اها پس دائم نباید استفاده کرد.مرسی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من سرکه سیب امتحان کردم بقیه نمی‌دونم 

مقدار ماست چقدر باشه?چمدت رو سرمون باشه?

بعدش با شامپو بشوریم?

احساس میکنم رنگ نمیگیره موهای مشکی اخه من با حنا که موهام رنگش تغییر نمیکنه