2777
2789
عنوان

کیا موهای خوشگل میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 66 پست
من اگه تا خیسه شونش نکنم دیگه قابل شونه شدن نیست تا حموم بعدی

دقیقا منم😩😁

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه تا خیسه شونش نکنم دیگه قابل شونه شدن نیست تا حموم بعدی

الهییییی       

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

ماسک های که استفاده میکنم 

ماسک آب لیمو با عسل _به اندازه دو قاشق عسل طبیعی و یه لیوان آبلیمو طبیعی با هم مخلوط کنین بزنین موهاتو ساقه مو محکم می‌کنه 

الوورا -من هر دوماه یک بار (فقط هر دوماه یکبار چون الوورا استفاده زیادش باعث خشکی مو میشه و موخوره ایجاد می‌کنه )استفاده میکنم 

از ماسک موی بعد از حمام موس وان استفاده کن عالیه.

میدونی چنده‌؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
برس حرارتی چنده؟

مارکای مختلف داره من پرینسلی چند کاره دارم یعنی دو موع برس داره و ۳ نوع برس پیچ و برس صافی و لوله بابلیس حدود ۴۰۰ گرفتم 

اما تک کاره هاش ک فقط برس باشه خیلی ارزون تره

واسم صلوات بفرستید😭☹استارت جدایی زدم ☹ شوهرمو دوست دارم 😭 دعاکنید خدا بهترین راه هدایتم کنه و هر چی صلاحمه بشه 😢😢😢❤❤❤
مارکای مختلف داره من پرینسلی چند کاره دارم یعنی دو موع برس داره و ۳ نوع برس پیچ و برس صافی و لوله با ...

ممنون عزیزم

سرکه سیب که بزنین صاف و نرم میشه 

یعنی به کل موهامون بزنیم؟از بالا تا پایین؟

آره بعد ربع ساعت بشورین

عزیزم یه سوال بعده اینکه مصرف سرکه سیب رو قطع کردیم موهامون ریزشش بیشتر نمیشه؟یه بار یکی تاپیک‌زد میگفت یه خانمی بهم‌گفت چربی کو ن مرغ رو بگیرید بزنید به موهاتون ریزشش قطع میشه چند نفر گفتن ما اینکارو قبلا کرده بودیم بعد که ولش کردم ریزش‌موهامون دو برابر شده