2777
2789
عنوان

از وقتي حامله شدم بد اخلاق شدم

423 بازدید | 28 پست

دوست دارم هركي من يا اطرافيانمو ناراحت ميكنه رو بزنم بتركونن

طاقت هيچ حرفي هم كه زور باشه رو ندارم

قبلا صبور بودم الان نه

خيلي اخلاقم بد شده

چيكار كنم

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو نزن اومدم تاپیکتو بخونم قول میدم با تو و اطراقیانت کاری نداشته باشم 😑😶

تو۱۶ هفته بارداری دخترمو ب علت ناهنجاری ازدست دادم . میشه بره اینکه بارداری بعدیم سالم باشه صلوات بفرستین... روحیم داغونه ❤

منم اینطوری بودم

بچت دختره؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

منم زود عصبی میشم! 

ولی بعد مهربون میشم زود! 

حوصله شولوغی و سرو صدارم به هیچ وجه ندارم! 

استانه صبرم خیلی کم شده

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
منم همينطورم پسره ني ني

من شنیدم البته به چشم هم دیدم مامانی که دخترحاملس یکم بدخلق میشه 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
من شنیدم البته به چشم هم دیدم مامانی که دخترحاملس یکم بدخلق میشه 

من كه كلا همه علائمم دختر بود ني ني پسر شد 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️