2777
2789
عنوان

از وقتي حامله شدم بد اخلاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه كلا همه علائمم دختر بود ني ني پسر شد

بسلامتی عزیزم خداحفظش کنه البته قبول دارم اینا یسری حرفن که سندیت نداره به هرحال خدابرات حفظش کنه 😍اون تیکر دخترونه رو بردارپسرمون حس دختربودن میگیره😂

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
من سربراه شدم قبلا دعوایی بودم اماالان اصلا حوصله بحث ندارم. اصلا داد زدن یادم رفته  نمیدونم ...

چرا خيلي عجيبه 😂

برای سالم بودن تو دلیم میشه صلوات بفرستید لطفا 🤱🏻
بسلامتی عزیزم خداحفظش کنه البته قبول دارم اینا یسری حرفن که سندیت نداره به هرحال خدابرات حفظش کنه 😍 ...

خخ همونجوري مونده حالا دوشنبه انومالي دارم برم مطمئن شم درستش ميكنم اخه ١٦ هفته رفتم سونو گفت پسره 

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
خخ همونجوري مونده حالا دوشنبه انومالي دارم برم مطمئن شم درستش ميكنم اخه ١٦ هفته رفتم سونو گفت پسره&n ...

ان شاالله هرچی به صلاح 

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
نه عشقم 😘🤣

سلام دوست عزیز،اول اینکه تبریک میگم که باردارشدیدوبراتون خیلی خوشحالم،به سلامتی بغل بگیری
ممکنه بگید بدونم که آی وی اف یاعمل کردین یاطبیعی باردارشدین
دکتربمن گفته آی وی اف وواقعاته دلموخالی کرده
تخمدان چپم کیست۲۷میلیمتر آندومتریوزداره

سلام دوست عزیز،اول اینکه تبریک میگم که باردارشدیدوبراتون خیلی خوشحالم،به سلامتی بغل بگیری ممکنه بگید ...

سلام عزیزم

عزیزم دکتر من هیچ دارویی نداد و ۶ ماه وقت داد که باردار شم بعد شروع کنن مراحل درمان نازایی رو

من طبیعی باردار شدم

البته دکتر طب سنتی رفتم اما کم و بیش داروها رو خوردم

دکتر زنانم هم فوق العاده دکتر خوبیه 

دکتر زهرا رضایی خیابان مطهری کوه نور مطبشه

انشاءالله كه خدا دامنتون رو خيلي زود سبز كنه

سلام دوست عزیز،اول اینکه تبریک میگم که باردارشدیدوبراتون خیلی خوشحالم،به سلامتی بغل بگیری ممکنه بگید ...

راستي تحت نظر دكتر غدد هم بودم

چون كم كاري تيروييد هم داشتم

دكتر ابراهيم صفوي نياوران سه راه ياسر هست

بهم فقط اين دكتر دارو اينا داد ، مثل گل مغربي و اين چيزا

ايشونم دكتر خوبين

راستي تحت نظر دكتر غدد هم بودم چون كم كاري تيروييد هم داشتم دكتر ابراهيم صفوي نياوران سه راه ياسر ...

ممنونم عزیزم

ایشالله که سالموسلامت دنیابیاد

مارم دعاکن

اگر امکان داشت داروگیاهیایی که مصرف کردین بگیدچی بودن

من هیچ مشکلی نداشتم فقط همسرم دیابتی هستن ویکم ضعیفه اسپرمش

منم که کیست آندومتریوزم

ممنونم عزیزم ایشالله که سالموسلامت دنیابیاد مارم دعاکن اگر امکان داشت داروگیاهیایی که مصرف کردین ...

سلامت باشید

مطمئن باشيد خدا خيلي زود بهتون ني ني سالم و صالح ميده انشاءالله 

ببين دارو گياهي كه داد معجون شونيز بود با قطره ماروبين

٢،٣ جلسه هم طب سوزني