2777
2789
عنوان

صاحبخونه ي بي انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینکه میگن کرایه ندی حرامه ارو با توجه به اوضاع مملکتمون اصلا قبول ندارم هیچوقتم بیشتر از صدتومن ...

البته خونه سي سال ساختو يه دستي به سر و روش ميكشن نماي بيرونو هم درست ميكنن ميگن سه سال ساخته

يعني تو اين خونه هايي ك براي بازديد رفتم ديدما

یعنی نه کرایه میدی نه رهن؟

نه بابا بیشتر از صد تومن کرایه نمیدم هیچوقت تازه صد تومنم ندادم تا حالا ۶۰یا۵۰ وسط تهرانم هستم پول رهنو بالا میدم یا خونه قدیمی تر پیدا میکنم تا ارزون دربیاد حیف نیست شوهرامون کارمندن اینهمه زحمت بکشن بره توی جیب دلال و مفتخور .....توی تهران اکثرا بجای اینکه کسب و کار راه بندازن خونه میخرن روش درامد مد ساده و بی دردسر مردم ساده هم ۲تومن و ۳تومن پول اجاره میدن همین ما مستاجرا اینکاراو نکنیم اینا اینقد پررو نمیشن

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
البته خونه سي سال ساختو يه دستي به سر و روش ميكشن نماي بيرونو هم درست ميكنن ميگن سه سال ساخته يعني ...

اره تازه حتی توی متراژ خونه هم دروغ میگنخیلیا مثلا خونه ۷۰متریو بدروغ توی قولنامه میزنن۷۵بعد بهتون تخفیف میدن شمام ساده باور میکنید تخفیف داده صاحبخونت مهربون خداییش صاحبخونه دلسوزی نداره بیشترشون گرگ شدن

نه بابا بیشتر از صد تومن کرایه نمیدم هیچوقت تازه صد تومنم ندادم تا حالا ۶۰یا۵۰ وسط تهرانم هستم پول ر ...

مركز تهران ك از ده سانت زمين هم استفاده ميكنن باهاش پول دربيارن.از اون كوچه پس كوچه هاي تنگ وسطش يه خونه پنجاه متري ميسازن نو ساز ك كلي هم اجاره اش هست

مركز تهران ك از ده سانت زمين هم استفاده ميكنن باهاش پول دربيارن.از اون كوچه پس كوچه هاي تنگ وسطش يه ...

والله بخاطر کار همسرم نبود یک ثانیه تهران نمیموندم یه خونه ویلایی قدیم ساز ازینا که صاحبخونه دوره شاه کفتربازی میکرده توش دیروز پرسیدم ۸۰مترن۲اجاره  کثیفترین جایی بود که دیدم صاحبخونه ازش پول در میاره دیگه دستم بهش نمیکشه همیشه هم دلیل دارن واسه گروونی بالا بردن قیمتا اونم دلیلای مضخرف مثلا این خونه حیاط داره این جلوی درش جای پارک زیاده داره کوچه پهنه جلوش بیمارستانه جلوش بی ار تیه طبقه چهاره هوا جریان داره طبقه اوله راحتی طبقه۱۶ولی اسانسور داره از بالا کله تهران معلومه جلوش دانشگاه علوم پزشکیه انگار ما دانشجوییم جلوش پارکه توی کوچه بن بسته بی سرو صداست دلم پره از  بی انصافیا انشالله خونت ارزون و بهتر گیرتون بیاد بگردی پیدا میشه ولی کرایه هر چقد کمتر بدی بدی بهتره و لااقا پولتو خراب نمیکنی