2777
2789
عنوان

صاحبخونه ي بي انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 67 پست

ببینید شما پدر خودتون رو ملاک قرار ندین ... من خودم پدرشوهرم یه ساختمان دو واحده داره یه واحد مستاجر می‌نشست یه تهرانی بود سالی سرهم یه ماه اونجا برای تفریح می آمد برای خوش ویلا ساخت میخواست وسایل نو بخره اینا رو بده سمسراری پدرشوهرم یهو همه رو خریده ازش الان واحد رو دیگه به کسی اجاره نمیده همینجوری هستش مهمون برای پدرم زیاد مییاد یا عروس داماداش مییان برای خواب میرن پایین یا دوستای ما از شهر دیگه مییان برای استراحت می‌بریم اونجا استراحت کنن ولی خوب نیازی نداره اون تهرانی هم که چند سال که بود خیلی کم گزارش رو بالا برده بود 

وای ما خودمون یه آپارتمان 84 متری جای خوب داریم اونو رهن دادیم با پول رهنش یه سوییت شصت متری رهن کردیم و با اجاره خونه که 500 هستش یکسوم قسطش رو می‌دیم و یعنی ماهی 1500 قسطشه ... حالا خونه ما 700تا 800 هم اجاره می‌رفت وای اینا دوقولو داشتن گفتیم امسال هم با اینکاره بشینن ولی هم دویست سیصد تومن که از اجارشون کم کردیم مجبوریم این دویست سیصد رو از خودمون بزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ممنونم عزیزم من خودم دوتا بخاری ژاپنی دارم خودشون سیستم امنیتی دارن و اگه هوا از یه حدی بی اکس ...

دوست من هیچ وقت این ریسک رو نکن بخاری روشن کنی 

داری ساختمان میسازی ؟ نظر من رادیات پنلی بگیر 

دوست من هیچ وقت این ریسک رو نکن بخاری روشن کنی  داری ساختمان میسازی ؟ نظر من رادیات پنلی بگیر& ...

نه یه خونه پیش فروشی گرفتیم که برای تمام مجتمعش روی پیلوت رو گرمایش از کف میزنه 

اخه فکر نکنم بشه بگیم ما نمیخوایم گرمایش از کف و چیز دیگه بخوایم بزنه برامون😔

خدا خيرت بده

خوب نهایت ما امسال رو باهاشون بخاطر دوقولوهاسون کنار بیاییم ولی خوب سال بعد دیگه قیمت عرف رو میگیریم بلاخره خودمون هرساله داریم رهنمون بالا می‌ره اجاره کارگاهمون بالا میره هزینه رندگیمون بالا میره چرا نباید از سرمایه ای(خونه) که براش سخت دونفری کار کردیم و از خودمون زدیم استفاده نکنیم و اجاره واقعیش رو نگیریم و خودمون ساختمون باشه ؟؟؟

اینجاست که واقعا نه مستاجر مشکل داره نه صاحب خونه مشکل از مملکت داری ما هستش که این شرایط رو برای مردم ایجاد کرده

نه یه خونه پیش فروشی گرفتیم که برای تمام مجتمعش روی پیلوت رو گرمایش از کف میزنه  اخه فکر نکنم ...

چرا نشه ما خودمون با انواع پیمانکاران کار میکنیم خیلی وقتا تو ساختمان کوچیکه مثلاً شش واحده ها که پیشفروش میکنن یه سری کارت با نظر مشتری توش تغییر میدن 

مثل کاشی سرامیک نور پردازی کابینت کمد ها 

سیستم گرمایش هم می‌تونه براتون حق انتخاب بین گرمایش کف یا پکیج رادیات حق انتخاب بزاره وای مطمعنا گازکشی نمیکنه چون امکانش نیست بخاطر یه واحد سیستم گرمایشی بخاری بزاره

چرا نشه ما خودمون با انواع پیمانکاران کار میکنیم خیلی وقتا تو ساختمان کوچیکه مثلاً شش واحده ها که پی ...

ععععععع تاحالا به این نکته توجه نکرده بودم که شیر گاز نمیذارن 😓😓😓😓😓وقتی گرمایش از کفه 😐

خیلی ممنوون از راهنمایت

حالا انشالله شنبه میرم صحبت کنم ببینم میشه کاریش کرد .