2777
2789
عنوان

صاحبخونه ي بي انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 67 پست
خوب عزيز من صاحب خونه هم كه مالش و از سر راه مياورده  فقط نشستن الكي كمپين صاحب خونه خوب راه ا ...

باباي منم صاحبخونست اما اصلا سخت نميگيره

اجاره رو گفته هرچقد دوست داشتين بدين.باباي من اينهمه راه مياد با بقيه و سخت نميگيره

حالا چرا بقيه انقد بي انصافن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزيز من صاحب خونه هم كه مالش و از سر راه مياورده  فقط نشستن الكي كمپين صاحب خونه خوب راه ا ...

خب صاحبخونه ها چند پله بالاترن چون حداقل میدونن ملک دارن ... مستاجرا نگران یه سقف رو سرشونن و حقوقی ک نمیدونن ب کدوم دردشون بزنن ... بالاخره اونکه داره باید کمی راه بیاد نه سیخ بسوزه نه کباب ، انصافتون کجا رفته وقتی خونه داره میلیونی بالامیره ... و حقوقا همون چندرغاز مونده چ انتظاری میشه داشت 

صاحبخونه هم زن و بچه و خرج و مخارج داره، توی همین گرونی داره زندگی میکنه، یه موقعی هست مستاجر برای صد هزار تومن چونه میزنه که میشه صاحبخونه قبول کنه اما یه وقت مثلا میخواد ده میلیون از پول رهم کم کنه که شدنی نیست. بالاخره قیمت رهن و اجاره بسته به بازار کم و زیاد میشه.اینکه پدر شما کوتاه میان خیلی خوبه اما همه که پدر شما نیستن.

بخونید وبرید 

سرقرار هم رفتید ایه ی وجعلنا من بین ایدیهم سدا ومن خلفهم سدا فاغشیناهم فهم لایبصرون روبخونید و توصورتش ارام فوت کنید نفهمه😂😂😂 ردخورنداره رام میشه یه حدیث کساهم بخون وبرو

من اینکه میگن کرایه ندی حرامه ارو با توجه به اوضاع مملکتمون اصلا قبول ندارم هیچوقتم بیشتر از صدتومن کرایه ندادم این زمان قدیم بود که وقتی توی خونه ای مینشستی افت قیمت پیدا میکرد کرایه میدادی واسه افت قیمت ملک الان خونه۳۰سال ساختو مردم دارن ملیاردی میخرن

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه