2777
2789

؟؟؟

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

از معلم چهارم دبستانم متنفرم دلم میخاد دیدنی بالا بیارم ینی یادم نمیره اینقدر فرق میزاشت بین بچه ها ...

فرق میذاشت...عجب

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهارم دبستان داشت رسم یادم میداد منم حواسم نبود تایم صبح بودیم 

فکر کن گشنه،،،،خواب آلود ،،،،یهو یه پشت دست زد تو صورتم 😐سوووووختم 

سوزشش و هنوز حس میکنم 

با اینکه دانش آموز زرنگی بودم هااااا

درخواست دوستی ممنوع...کاربر قدیمی هستم ....لطفا برام دعا کنید مهربونا 😍🙏همتوووون و خیلی دوست دارم😘

خانم حلی عزیز، معملم دبیرستان من تو بدترین معلم من بودی، هرگز اون کارای مزخرف، رفتارهای مزخرف و نگاه از بالا به پایین ت رو فراموش نمیکنم. حالا ی معلم بودی دیگه رئیس ناسا که نبودی انقدر چس کلاس میومدی 

معلم ریاضی و فیزیکی خوبی داشتم، فامیلشون رو یاد نیست اما بسیاااار متشخص و عالی 

ی معلم ادبیات هم راهنمایی داشتیم ی آقای بود باز فامیلیش رو یادم نیست، میومد جیب بچه ها رو غارت می‌کرد، می‌گفت خوراکی بیارید بهتون نمره بدم. چقدر بچه ها براش آجیل و اینا میاوردن که نمره بگیرن 

در کل چندان معلم های خوبی نداشتم 

خانم حلی عزیز، معملم دبیرستان من تو بدترین معلم من بودی، هرگز اون کارای مزخرف، رفتارهای مزخرف و نگاه ...

فقط ادبیات...

کلاس دوم دبستان معلمم مداد لای انگشتای بچه ها میزاشت مو می‌کشید تحقیر می‌کرد بچه ها از ترس ادرارشون می‌ریخت تو کلاس اما جرات نداشتن حرف بزنن من شاگرد اول بودم کاریم نداشت 1 بار مشق ننوشتم مداد گذاشت لای انگشتم منم جیغ زدم اومدم هولش بدم اونم بازومو فشار داد دردم گرف عینکشو زدم از صورتش و دوییدم پیش مدیر و زنگ زدن خونوادم اومدن فهمیدن چیشده شکایت کردن و اخراجش کردن 

اول راهنمایی هم دبیرم به بچه ها گفت ج ن د ه چون درس نخونده بودن و گف همتون بی پدر مادرین منم گفتیم درست عین شماییم هرجا دیشب شما بودی مام بودیم اومد من و بزنه بچه ها ناظمو صدا کردن اونم از مدرسه اخراجش کردن همه ی مادرا ازش شکایت کرده بودن... 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

فقط ادبیات...

آره قایفه ش کاملا جلو چشمم هست که میومد اول زنگ میگفت کی خوراکی داره، همممه میرفتن جیبشون رو روو میز خالی میکردن، اون نرغول خان هم همه گردو بادوما رو می‌ریخت توو کیفش بعد هرکی بهش خوراکی نداده بود رو پا تخته می‌کرد 🤣🤣🤣🤣

دای خاک بر سر مفت خورش 

میرفتی یک کیلو آجیل میخرید ابرو شرف خودت رو نمی‌بردی

بله اون معلم بیشعوری که موقع کرونا نمیزاشت ماسک مونو در بیارم نفسم بالا نمیومد 

اون‌معلم بیشعور کلاس چهارم که چون ریاضی بلد نبودم از مدرسه خودشونم نبودم سال قبل بهم گف تو کجا درس خوندی همه بی سواد بودن همش از بی زبونیم سو استفاده می‌کرد میگفتن فلانی یعنی منم کلاس میاد خونه معلم همه شاکی ن شلوغ میشه خودمون باشیم کافیه بعد معلم گف مگه این حرف میزنه می خواستم بگم اگه تو معلم بودی ازم میپرسیدی چرا اینقدر ساکتم نه که فقط به فکر جیب خودت باشی