2777
2789

امشب تو صحبتا جاریم از مادر شوهرم(زن بابای شوهرم مامان خودش نیست)پرسید خونه هارو به نام کی زدین؟(بخاطر یه سری چیزا مجبور شدن سند رو‌جا بجا کنن)مادرشوهرمم گفت  بنام خود باباس..بعد ک اونا رفتن گفت دیدی چی پرسید؟فک کرده من رفتم خونه هارو بنام خودم یزنم..حالا مثلا ک‌جی اکرم بنامم باشه چی میشه؟ من اکر بخامم میتونم الان همه چی رو بگیرم (یعنی ک اینا چشم دیدن اینچیزارو‌ندارن)(دلخورشده بود)گفتم اینکه ناراحتی نداره خب پارسال شماهم سرماشین ما ازمن پرسیدی ماشین به نام کی زدین..این ک عیب نداره..گف ن اون فرق داره😐

یکی بگه چه فرقی داره؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید بی منظق بحساب بیاد ولی اینکه مادر از بچه بپرسه با اینکه عروس خانواده تو ارثو میراث دخالت ک ...

😂😂😂ازدهنم دررفت..چون یادم‌موندخ بود همیشه..همون موقع از سمت خونواده شوهرم توفشاریودیم..ک این زن ذلیلع فلانه..منم نوزادداشتم..داشتم شیرمیدادم تومهمونی..اینمداومد نشست نکذاشت ن برداشت پرسید ماشین بنام کیه..ناخداکاه قلبم درد اومد ک جقدر بذاته