2777
2789
عنوان

تب نوزاد۶ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 39 پست

مرکز بهداشت گف پاراکید و نباید دو برابر کنید.همون اندازه وزنش بدید

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف ندارم تو خونه متاسفانه الان یکم بهترشده

با شیاف میاد پایین پاشویه هم مواظب باش اب  باید درجه حرارت بدنش باشه یکوقت خنک نباشه اگه خنک شد ابش اب جوسش قاطیش کن یه دستمال خیس کن و کشاله های ران و زیر بغل و شکم را بکش جوری که قطراتی مثل شبنم رو پوستش باشه دوباره تکرار کن وقتی خشک شد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

با شیاف میاد پایین پاشویه هم مواظب باش اب  باید درجه حرارت بدنش باشه یکوقت خنک نباشه اگه خنک شد ...

ببخشید با شربت منطورم بود منظورم این بود نیاز به شیاف نیس مگر در مواقع اضطراری

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

شوهرم شبی از داوخونه خریده گفتن دوبرابر وزنش 

دارو خونه به منم گفت.منم بردم به مرکز بهداشت نشون دادم گف پاراکید اندازه وزنش.اخه یه بار چهار ماهگی دو برابر دادم،پسرم انقد بیحال میشد اصلا بیدار نمیشد.شش ماهگی پرسیدم.گف اندازه وزنش باید میدادی

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜
حالا من چکارکننم

هیچی نیست نترس.میگم که من ماه پیش اینجوری دادم دو روز.یکم بیحال میشه.بیشتر میخوابه.نگران نشو اصلا