2777
2789
عنوان

درسی که برات زندگی شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 50 پست
منم مثل تو... از حرف زدن درددل کردن با کسایی ک ارزش نداشتن الان همش ترس دارم ک نکنه جایی بگن  ...

اخ گفتی یک بار از روی مهربونی دوستانه به یک نفر توضیحات و مشاوره دادم بعد  رفت زیرابمو زد هنوز یادم میفته خون تو سرم میماسه از حرص😑

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای بسیار بیخودی واسه خودم انتخاب کرده بودم باهاشون کات کردم و دارم نفس راحتی میکشم درسته الان ت ...

تنها بودن بهتر از با هرکس بودنه

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد

هیچ چیز مهم تر از ارامش خودم نیست ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
کار برای کسی حتی خوب انجام ندم اگه خواستم انجام بدم اصلا توقع جبران نداشته باشم راحتتر بگم اگه کاری ...

دقیقا ،، توقع داشتن آدمو ناراحت میکنه

من یاد گرفتم زیاد به کسی پرو بال ندم

خیلی زیاد خوبی نکنم به کسی که بعدها فکر کنه کاری که میکنم وظفمه.

با هرکسی از حرف دلمو نزنم.

با هر کسی رفت و امد نکنم. و خیلی زود عصبی نشم و سعی کنم بیشتر سکوت کنم اینارو تو این 9 سال با خانواده شوهرم بودم یاد گرفتم

يكي از مهم تربن درس هايي كه توي ٣٧ سال زندگيم گرفتم اينه كه: دوست واقعي رو فقط وقتي ميشه شناخت كه براش هيچ منفعتي نداري اما بازم سراغت رو ميگيره و به يادته 

يكي از دوستام سالها باهم همكلاس و بعدها همكار شديم  همه ي پروژه ها امتحانات خريدها و... با من بود و حتي ميرفتم در خونه بهش تحويل ميدادم وقتي توي محل كار ازم به عنوان كارمند نمونه تجليل كردن يه شكايت بلند بالا نوشته بود براي مدير كه اين خانم ارزش اين عنوان رو نداره و بايد بگيد چه چيز من از ايشون كم بوده كه من نمونه نشدم!!!!!!!!  نميدونم ميدونه كه من جريان اون شكايتش رو ميدونم يا نه اما  ارتباطم رو باهاش خيليييييي كم كردم

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
زمانیکه صبرم کم شد بجای تدبیر برای حل مشکلم باهمسرم رفتم منزل پدرم از روی بی تجربگی وعصبانیت د ...

گاهی وقتها بی تجربگی ماست که مشکلات رو بیشتر میکنه بجای حل کردنشون

افرین دقیقا منم یکی از دوستان صمیمیم موقعه دردودل غیر مستقیم اینو گف الان کارد ب استخونم برسه ب دوست ...

الان خیلی راحتم خیبی وقتا دلم میخاد بشینم با کسی درد دل کنم تا میگم با کی درد دل کنم میگم فقط خدا یا خودم...یاد اون روز میفتم تنم داغ میشه‌‌.البته تلنگری شد واسم ک درس بگیرم از رفتارم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اخ گفتی یک بار از روی مهربونی دوستانه به یک نفر توضیحات و مشاوره دادم بعد  رفت زیرابمو زد هنوز ...

وااای این ک خوبه...

من یبار یکی از فامیلای شوهرم خودش پیش من حرف زد بعد رفت حرفایی ک خودش زده گفت من گفتم و همه جا حرف پخش کرد..به گوش شوهرم رسید انقد ناراحت شد گفت همچین چیزی گفتی...

براش توضیح دادم خداروشکر همه حرف منو باور کردن چون اون کارشه...شوهرم خواست بره ب شوهر اون بگ نذاشتم گفتم شاید بخاطر این کار زندگیشون خراب بشه شرش دامن مارو بگیره ...اما هیچوقت نمیبخشمش چون تازه ازدواج کرده بودمو وارد فامیل شده بودم خیلی بد بود برام

یه مدت یه آدم مریض هی بهم بد میکرد و چیز میگفت و تیکه و زخم زبون و ..... منم مثل ماست وایمیستادم هیچی نمیگفتم اون هر دفعه بدتر میشد شوهرمم میگفت آره تو باید همیشه سکوت کنی یه روز به خودم گفتم این چه وضعیه آخه دفعه بد اومد طرفم دقیقا مثل خودش رفتار کردم هر چی گفت جوابشو دادم صداشو بالا برد من بالاتر بردم خودش تعجب کرده بود دیگه از اون شب دیگه هیچی بهم نگفت نه تیکه نه زخم زبون بعضی وقتا سکوت طرف رو پروتر و بدتر میکنه یه وقتا آدم باید از خودش دفاع کنه 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
هی مدام غیبت میکردم پیش یک نفر از سیر تا پیاز همه چی رو میکفتم تا یسری ناراحتی برام پیش اوم بم گفت ح ...

غیبت مثل باتلاقیه که گویندش داخش فرو میره نه فرد غیبت شونده