2777
2789
عنوان

درسی که برات زندگی شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكي از مهم تربن درس هايي كه توي ٣٧ سال زندگيم گرفتم اينه كه: دوست واقعي رو فقط وقتي ميشه شناخت كه بر ...

گاهی خوبی بیش از حد میشه وظیفه ،،، و بعضیا فکر میکنن باید همیشه براشون وظیفتو انجام بدی ،،یعنی سطح توقع رو بالا میبره

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد

اخرین تاپیک من درسای زندگیمه اابته زندگی مشترکم یه سر بزنید 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من از وراجی خیلی ضرر کردم،الان مدتیه که کم صحبت میکنم و به جا

وای منم.ولی اصلانمیتونم جلوی خودمو بگیرم

همش حرف میزنم

با غریبه ها گرم میگیرم 

نمیدونم چی کنم

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔
یه مدت یه آدم مریض هی بهم بد میکرد و چیز میگفت و تیکه و زخم زبون و ..... منم مثل ماست وایمیستادم هیچ ...

وقتی جلوی ظلم سکوت کنیم انگار داریم به طرفمون میگیم راضی هستیم ،،اونم هی درجه ظلمشو بالا میبره

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد

من که هم درس زیاد از زندگی گرفتم هم سیلی زیاد خوردم 

درسته خداوند خیلی هیلی کمکم کرد ولی حقیفت اینه الان دیگه یه ادم بی اعتماد شدم و زود بزود به کسی اعتماد نمیکنم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
حتما گلم

😘

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

هر وقت از شرایط خواستگارم و علاقه های دخترانه خودم دست کشیدم توقعی نداشتم ولی حداقل شعور انسانی این بود اون شخص قدرمو بدونه ولی ندونست.

خیلی راحت منو کنار گذاشتن، خدا نگذره

به دخترا توصیه میکنم هرگز پا توی راه ازدواج آسون نذارن‌ چون مردم فکر میکنن عیبی دارن که آسون میگیرن، 

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...