2777
2789
عنوان

درسی که برات زندگی شد ...

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 50 پست
به نظرم بیست سالگی تا سی سالگی بهترین دوران زندگی هرکسیه.دو مرداد تولد سی سالگیمه و من تو کل این دهه ...

انشاءالله ازین ب بعد فقط بخندی ،،، گذشته ، گذشته

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهمترین درس زندکیم اینه ک بشاش ب درخت دوستی....من دوستی داشتم ۱۰سال ازم بزرگتر بود اول همکار بودیم بعد دیدیم همشهری هستیم  و بعد هم محلی..من برای این خانم هیچی کم نزاشتم چون ماشینم داشتم کلا نگاهم از بالا نبود بهش..سال پیش سر مساله حقوق  جلسع ای برگزار کردن  ما قبل از جلسه تصمیم گرعتیم بگیم تا حقوقمون ندن نریم سرکار....جلسه شروع شد رییس روعسا اومدن..گفتن همینی ک هست میخاین باشین ولی دیگه غر نزدنید.اگرم میخاین برین ک بسلامت...گفتن کی نمیخاد بیاد...من گقتم من درحقوقمون کم بیمه نداریم  بهزار نفرپ باید جواب پس بدیم .توهین و تحقیرم باید بشیم..من نمیتونم با این شرایط همکاری کنم...همونجا ب دوستم مثلا خانم احمدی...گفتن خانم احمدی شما جای خانم سوندوک میرید؟؟؟اون گفت ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند من شکستم..بمن گفتن حرف اخرته؟گفتم بله از روی احساسات انی تصمیم نگرعتم مدتهاست  ک میخاستم ادامه ندم ...این خانم جای من فرستادن...چند وقت بعد خواهرش فوت شد اولین نفر من رسیدم خونخ مادرش...تا چهلم همش پیشش بودم یا تلفن میزدم یا میرفتم دنبالش با حساب خودم میبردمش  کافی شاپ یا شام بیرون یا خرید ک حالش عوض بشع...من باردار شدم اولین نفر بهش گعتم درجواب تبریک بم گفت دکتر خوب برای سقط سراع دارم...تا اینکه ۴ماه بعد بچم سقط  شد قلبش ایستاد...این خانم فقط شبی ک رفتم بیمارستان زنگ زد ک بدونه ماجرا چیه...و تمام..نه  پیامی نه زنگی...جدا از سقط بچم از دوستم ناراحت بودم ک چجورب باهام تا کرد...چنروز پیش پیام داد بابام دستش شکسته سراغتو گرفته ک چرا نیومد بهم سر بزنه..یا خودش پیام داد سیرم از دنیا     بهم پیام داد بچمو میخام مثل تو بزارم پیش مامانم بریم دور دور...گفتم کاش همه کارات مثل من باشه..گفت خوب حالا حرص نخور..گفتم نه بگو فقط ۲تا چیز بگو از من بالاتر باشی....سکوت کرد ...خوبه بهش یاداورب کنی ک هیچی نیستی  و من دیگه ادم سابق نیستم  

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔
مهمترین درس زندکیم اینه ک بشاش ب درخت دوستی....من دوستی داشتم ۱۰سال ازم بزرگتر بود اول همکار بودیم ب ...

تو جواب خوبیهاتو فقط از بالا سریت بخواه

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد
تو جواب خوبیهاتو فقط از بالا سریت بخواه

اینقدررررر خدا بهم لطف داره..اینقدر هوامو داره  ولی دیگه اجازه نمیدم کسی سواستفاده کنه ازم

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

منم درسی ک گرفتم اینه کمتر وراجی کنم به هر خری اعتماد نکنم و اینکه باهر کسی مثلللللل خودش رفتار کنم 

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀