2777
2789
عنوان

درسی که برات زندگی شد ...

596 بازدید | 50 پست

یادتونه کجای زندگی کار اشتباهی کردین و همون شد درس زندگی و رهاش کردین؟؟

شاید گفتن این اشتباهات درسی هم باشه برای دیگران تا این اشتباه رو تکرار نکنن   

تا توانی دلی به دست آور ، دل شکستن هنر نمی باشد

هعى😼

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای بسیار بیخودی واسه خودم انتخاب کرده بودم

باهاشون کات کردم و دارم نفس راحتی میکشم درسته الان تنهام ولی حداقل اعصابم آرومه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

یکی از بزرگترین درسای عمرم این بود 

با هر کی مث خودش اینا هم چرته ک هر کی هر جوری رفتار کرد تو خوب باش در کل ادم خاکی هستم با هر کی مهربون بودم بگو بخند داشتم قشنگ میفهمیدم میگفتن این دیوونس ولی از وقتی خودمو گرفتم خیلیا حساب کار دستشون اومد 

هی مدام غیبت میکردم پیش یک نفر از سیر تا پیاز همه چی رو میکفتم تا یسری ناراحتی برام پیش اوم بم گفت حقت با اون اخلاقی ک تو داری مشکل داری..هر چی گفته بودم رو تو سرم کوبوند...دیگه غیبت نکردم باش و نه با کس دیگه ای..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
هی مدام غیبت میکردم پیش یک نفر از سیر تا پیاز همه چی رو میکفتم تا یسری ناراحتی برام پیش اوم بم گفت ح ...

افرین دقیقا منم یکی از دوستان صمیمیم موقعه دردودل غیر مستقیم اینو گف الان کارد ب استخونم برسه ب دوست جماعت دردودل نمیکنم

و اینکه خوبی به هیشکی نیومده با ادما باید مثل خودشون برخورد کرد هر وقت خودمو گرفتم اومدن سمتم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃