2777
2789
عنوان

سیاست و لوندی

1419 بازدید | 109 پست

بیاین بهم سیاستایی که بلدیم در رابطه با شوهرداری یاد بدیم..من مشکلات زیادی دارم درحال حاضر مشکلات مادی عاطفی از همسرم دورم،،عصبیو افسرده شدم گوشیش خرابه از دیروز زنگ میزنم ج نمیده ینی اشغاله بهم ریختم.دلم تنگش میشه..رابطه میخوام،پول میخوام نمیدونم چطوری ازش بخوام..که با دل و جون قبول کنه از جنگیدن خسته شدم.بهم زنگ نزده کلا امروز..چطوری بدون عصبانیت ازش بخوام؟

ب منم یاد بدید😑

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیاست در مورد هرمردی و شرایط مختلف زندگی ها تفاوت میکنه سیاست زنانه یاد دادنی تیس فقط باید قلق شوهرتو بگیری

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مردی که یک روز از همسرش بی خبره یعنی دوسش نداره،من شوهرم حداقل دوبار و زنگ میزنه

عجب...

مثلا داری دلدلری میدی!!!!!😕

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
مردی که یک روز از همسرش بی خبره یعنی دوسش نداره،من شوهرم حداقل دوبار و زنگ میزنه

راه حل میخوام نگفتم بیاین پز بدین که شوهراتون دوستون داره من خودم میدونم شوهرم دوستم نداره