2777
2789
عنوان

سیاست و لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 109 پست

ببين عزيزم سعي كن به خودت برسي حسابي لباس خوب و س ك س ي يه كم تو خونه بچرخ جلووووش كم كم عين بچه گربه مياد بعد رابطه تو بغلشي بگو عشقمم با حالت لوندي يه كم پول ميدي لازم دارم بعد ببوسش بهت ميده مردا بايد خر كني 

hair coloris ~ hair keratin 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردی که یک روز از همسرش بی خبره یعنی دوسش نداره،من شوهرم حداقل دوبار و زنگ میزنه

😨شاید سرش شلوغه بنده خدا چرا الکی جو میدی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اینجوری نگو بعضی وقتا شرایط جور نیس نمیتونه خبر بگیره انقد قطعی نگو 😯

نوک قله اس یا وسط کویر؟اصلا نمیتونم قبول کنم اصلا،حداقل باید بفهمه زنش نگرانشه،باید هر حور شده خبر بده

اولین نکته انقد وابسته و اویزونه شوهرت نباش 😯 دومین نکته غرورتو حفظ کن  سومین نکته مستقل باش

من اصلا اویزونش نیستم اتفاقا ولی روزی یبار تماس گرفتن دیگه حقمه..

راه حل میخوام نگفتم بیاین پز بدین که شوهراتون دوستون داره من خودم میدونم شوهرم دوستم نداره 

اینحوری نگو با یه روز زنگ نزدن یعنی دوستت نداره ؟😒 محکم باش و قویییی صعیییف نباش

راه حل میخوام نگفتم بیاین پز بدین که شوهراتون دوستون داره من خودم میدونم شوهرم دوستم نداره 

اصلانم اینطور نیست اگه دوست نداشت چرا ب خودش سختی بده و بره تو غریبی بخاطر رفاه تو کار کنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

وقتی دوستت نداره،هر کاری کنی بی فایده اس،دوس داشتن زوری نمیشه،در ثانی دوس نداشته چرا عقد کرده؟حتما یه مدت یه کاری کردی زده شده،

من میمیرم واسه اینایی که زیر تاپیک مشکل بقیه میان از خوشبختیاشون میگن😅🤦‍♀️ 

نمیفهمم اینکار چه لذتی داره واقعا

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸