2777
2789
عنوان

سیاست و لوندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 109 پست
دارم بهش میگم خیلی به خودش فشار میاره،طرفش کلا تو باغ نیس،دروغ بگم بهش خوبه؟

لازمم نیس اینقد واضح بگی...

عوضش اگه راه حل داری بده اگر هم نه هیچی نگی بهتره تا اینکه بخای ناراحتیشو بیشتر کنی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😀

يعني من با اين روش خيلي پول جمع كردم 😐😄 تازه اضافه بر سازمانم ميگيرم قرار ميزارم ميبرمش بيرون برام خريدم ميكنه هديه چون دختر خوبي بودم به قول خودش

hair coloris ~ hair keratin 
لازمم نیس اینقد واضح بگی... عوضش اگه راه حل داری بده اگر هم نه هیچی نگی بهتره تا اینکه بخای ناراحتی ...

من نمیتونم دروغ بگم،راه حلش اینه به خودش برسه حسابی،وقتی شوهرش اومد،کلی ناز و ادا و اشک تمساح که عزیزم خیلی نگرامت شدم منو بیخبر نباید میذاشتی ،به اضافه قورمه سبزی،شبم رژلب قرمز،زیبا نیست؟

يعني من با اين روش خيلي پول جمع كردم 😐😄 تازه اضافه بر سازمانم ميگيرم قرار ميزارم ميبرمش بيرون برام ...

شما این روش جواب میده برات چون شوهرت دوستون داره ولی کسیکه زنشو دوس نداره اصلا برای س ک س م سمت زنش نمیاد مثل شوهر خودم.منم بخوام براش ناز کنم به دلش. نمیشینه چون دوسم نداره

وقتی زنگ زد عین مسلسل نگو اینو می خوام اونو می خوام پول ندارم لباس ندارم ال ندارم بل ندارم

غر غر نکن بجاش خودتو نگران و دلتنگ نشون بده  نگو رابطه می خوام خودتو فقط و فقط نگران حالش و دلتنگ نشون بده غر غر نکن حرفهای قشنگ بزن خودش ازت می پرسه چیزی نیاز نداری اونوقت بگو دستت درد نکن اگه بتونی برام پول بفرست یا شبا بی تو خوابم نمی بره تو آرامش خونه ای کی میای پیشم مردم از دلتنگی

استارتر یه مدت عین خودش رفتار کن بلکه متوجه بشه چقدر اذیت میشی....اون دیگ خیالش ردحت شده ک تو هرطور شده بهش زنگ‌میزنی پیام‌میدی و ازش خبر میگیری...یه مدت عین خودش باش تا بفهمه چقدر بده این رفتارش

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩
اینم توجیه خوبیه👌

چن سالته شما😏

یکم ک بزرگتر بشی میفهمی توجه زیادی دلیل دوست داشتن نیس کم توجهیم مطلقا معنیش دوست نداشتن نیست آدم یکم ک از زندگیش میگذره ناخودآگاه توجهش نسبت به هنسرش کم میشه چون درگیر مشغله هایه دیگه میشه خصوصا همسر اسی ک تو غریبی کار میکنه دور از زن و زتدگی واسه ایجاد رفاه برا خونوادش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇