2777
2789
عنوان

ديدن جهاز عروس

744 بازدید | 48 پست

بچه ها ما رسم نداريم بيان جهاز عروسو ببينن و كلا اين مدل تزئين كردن دستشويي و سيب زميني پياز و اين چيزارو خيلي بي فرهنگي ميدونيم.امااااا

فاميل شوهرم ميگن جهازو چيديد ما بايد بيايم ببينيم و بزن برقص باشه. حالا من دل خوشي ازشون ندارم چون يه ساله عقدم و منو پاگشا نكردن بهونه هم اينكه بايد مادرشوهرت باشه باهم دعوتتون كنيم.

خانواده شوهرم شهرستانن و كاري به ما ندارن اما اين فاميلاي شوهرم كم مونده انگشت تو دماغمون كنن

البته جرات ندارن به من مستقيم بگن به شوهرم ميگن.

بدبختي اينكه قراره تو محله اي زندگي كنيم ك فاميلاشم هستن

حالا به نظرتون چي جوابشونو بدم

من نميخام ك بيان خونه ام رو ببينن چون اونا مارو پاگشا نكردن هنوز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم رسم داشتن...گفتم جهازخودمه نمیخوام نشون بدم...جلوپدرشوهرخاله زنکمم وایسادم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بگید رسم ما نیست و تامام

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡

ببخشید شاید دوست ندارن ولی جهازو رسم دارن مگه زوریه پاگشااااااا

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

مارسم داریم دیدن جهیزیه ولی تزیین توالت و پایزسیب زمینی واقعا بی شخصیتی هست 

ما با اینکه رسم بود ولی هیچی خوراکی و لوازم بهداشتی من نخریدم داخل یخچال هم اصلا خوراکی نذاشتم خوراکی دیگه وظیفه مردهست 

چه بخواید چه نخواید میاند میبینند

بهتره زیباتر تزیین بشه سلیقه تون رونشون میده ازنظر اونا 

همه روهم دعوت نکنید خودشون تک تک میاند میبینند 

اقوام شوهرمم ازتالاری که روزپاتختی خانم ها میرند کادومیبرند بلافاصله همه سوارماشین میشند و میرند جهیزیه رو میبینند کسی هم ناراحت میشه رسمشون هست 

تهران هم زندگی میکنند

پاگشانکنند مهمه مگه 

مگه بهشون نیازدارید 

کینه ای نباشید ازالان 

کسی ماروپاگشانکرد غیرازیکی ازعمه های شوهرم برای ماهم مهم نبود 

اصل زندگی وخوشبختی چیزای دیگه است