2777
2789
عنوان

ديدن جهاز عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 48 پست
نباید به اختلاف و مشکلات خندیدا حتی اگه از حبوباتش گل دزست کرده باشه

شما از کجا میدونی من به مشکلاتش خندیدم ادم باید خیلی بی وجدان باشه.موضوع خندیدن سر این جور ظواهره که بیشتر از اصل بهش پرداخته میشه.

معلمین اخلاق نی نی سایت قربونش برم همیشه در صحنه حاظرن تا درس بدن.😕😕

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
شما از کجا میدونی من به مشکلاتش خندیدم ادم باید خیلی بی وجدان باشه.موضوع خندیدن سر این جور ظواهره که ...

اخه میگید طبل اختلافات بعد استیکر خنده رو گذاشتید من معلم اخلاف نیستم

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگید طبل اختلافات بعد استیکر خنده رو گذاشتید من معلم اخلاف نیستم

نه بخاطر اون حرف اولم بود.وگرنه باید سنگدل باشم که از اختلاف دو تا جوون بخندم 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

سلام دوستان اگه دنبال یه پیج خوب ومطمعن برای خرید اینترنتی لوازم منزل و جهیزیه میگردین این پیج رو معرفی میکنم تهران پرداخت درب منزل هست

Online_jahiziehh

پروفایل پیج تصویر لوازم صورتیه (پیج قبلی هک شده متاسفانه)