2777
2789
عنوان

ديدن جهاز عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 48 پست

بگو ما رسم نداریم چیز خاصی نیست

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ما اصن از اين رسم هايي ك ميگن نداريم چجوري بگم ك بفهمن ك اونا هنوز پاگشا نكردن منم دوست ندارم كسي ...

شوخی شوخی بهشون بگو به نظرم 

اگه با هم پشوخی دارین بهشون بگو شما پاگشا کنین تا واسه جهاز دعوتتون کنم

اسیر شدیم😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مادهم‌نه توالت تزئین کردیم نه سیب زمینی پیاز گل زدیم 

نه در کابینته مایع لباس شویی گلرنگو و وایتکسو چهار تاق باز گذاشتیم 

ولی اومدن و دیدن در حد معمول بچینید

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
مارسم داریم دیدن جهیزیه ولی تزیین توالت و پایزسیب زمینی واقعا بی شخصیتی هست  ما با اینکه رسم ب ...

وا یخچال خالی دادید؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
ما اصن از اين رسم هايي ك ميگن نداريم چجوري بگم ك بفهمن ك اونا هنوز پاگشا نكردن منم دوست ندارم كسي ...

ما هم خداروشکر رسم نداریم.ولی خب بعضی ها هم دارن واسه زن پسر خالم رو که کلیپ کرده بودن هرکسم مثل ما نرفته بود هر جا میدیدن آدمو فوری کلیپ رو میزاشتن

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ببخشید شاید دوست ندارن ولی جهازو رسم دارن مگه زوریه پاگشااااااا

دوتاشون فقط مارو پاگشا كرد

يكيشو ك خودمون رفتيم سربزنيم

يكيشم همه فاميلو دعوت كرده بود مارو هم دعوت كرد

بگن رسم نداريم پاگشا كنيم راحت

چ وضعيه هردفعه مارو ميبينن ميگن هفته ديگه بيايد خونمون تعارف الكيااااا

بهش بگو شما چیزی راجع  کمپین ندیدن جهاز رو نشنیدین؟؟؟باید از خودتون فرهنگ سازی کنید تا جامعه بهتری داشته باشین

بگو من بابام بهترین جهیزیه رو واسم تهیه کرده ولی نمیخاد لطفشو به نمایش بزاره برامون افت داره

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂

عزیزم پاگشا ک زوری نمیشه، فوقش بگو رسن نداریم تمام. نمیخاد آبروی خودتو ببری بگی منو پاگشا نکردید 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
دوتاشون فقط مارو پاگشا كرد يكيشو ك خودمون رفتيم سربزنيم يكيشم همه فاميلو دعوت كرده بود مارو هم دعو ...

فوقش رفت وامد نکن باهاشون اما جهاز دیدن با پاگشا ربط بهم نداره بعد عروسی نروخونشون 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

اونقدرم بد نیست دیدن جهزیه بعضیامیگن نمیخاد توالت و سینک و سیب زمینی همینجور عادی باشه 

چرا اینقدر سخت میگیری،بزار بیان ببینن تزیین هم زیاد نکن بگو مارسم نداریم، اینطوری یه عمر سرکوفت اینکه نذاشتی جهازتو ببینیم هم نمیخوری،بایه شیرینی و شربت هم پذیرایی کن خودتو راحت کن،حوصله داری بعداً حرص بخوری،

اره دختر دسته گل دادیم جهزیه هم دادیم خرج خوراکی دیگه با همسرمه

😄😄😄